PewDiePie

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
Felix Arvid Ulf Kjellberg
PewDiePie at PAX 2015 crop.jpg
Fødenavn Felix Arvid Ulf Kjellberg
Født 24. oktober 1989 (27 år)[1]
Göteborg, Sverige
Andre navne PewDiePie
Nationalitet Sverige Svensker
Kendt for YouTube-videoer
Beskæftigelse Youtube Partner
Aktive år 2010 – i dag
Sambo Marzia Bisognin
Webside http://www.pewdiepie.com/

Felix Arvid Ulf Kjellberg (født 24. oktober 1989 i Göteborg, Sverige), Felix bedre kendt som PewDiePie, er den største YouTuber i verden. Han er kendt for sine gaming- og blog-videoer.

Han er opvokset i Göteborg, Sverige, og bor nu i Brighton, Storbritannien.

YouTube[redigér | redigér wikikode]

PewDiePie begyndte i 2010 at lægge gaming-videoer op på videotjenesten YouTube. I august 2013 blev PewDiePie den mest abonnerede kanal på YouTube. Hans YouTube-kanal har i skrivende stund mere end 48 mio abonnementer, og er dermed stadig den mest abonnerede YouTube-kanal nogensinde.[2]

Privatliv[redigér | redigér wikikode]

Felix bor sammen med sin kæreste Marzia Bisognin i Brighton, Storbritannien. Han har tidligere boet i Sverige og i Italien. Hans kæreste Marzia er fra Italien. Marzia har også en YouTube kanal, kaldet CutiePieMarzia, med tutorials og vlogs, bl.a. vedrørende makeup og mode. Felix og Marzia mødte hinanden, efter Marzias veninde havde introduceret hende til Felix's videoer. Marzia skrev, som fan, til Felix og de begyndte derefter ofte at skrive sammen. Efter noget tid valgte Felix at tage til Italien og møde Marzia. Derefter flyttede de sammen i Sverige, for herefter at flytte til Brighton, Storbritannien, hvor de bor på nuværende tidspunkt.

Referencer[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ PewDiePie - Om. Facebook. Hentet 21. maj, 2014. 
  2. ^ Nicolai Franck (20. januar 2014). YouTubes største stjerne er svensker. DR Viden. DR. Hentet 3. juni 2014. 

Eksterne henvisninger[redigér | redigér wikikode]