Skabelondiskussion:Infoboks håndboldspiller

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search

Skabelonens baggrund[redigér wikikode]

Nedenstående er kopieret fra Brugerdiskussion:Sarrus

Hej Sarrus og glædelig jul.

Jeg er begyndt at bruge {{Infoboks fodboldbiografi}} til nye artikler om håndboldspillere, da jeg ikke er tilfreds med {{håndboldspiller}}. Jeg har prøvet at fedte med at overflytte og ændre, men det går i som jeg gerne vil have det. :-) I princippet er fodboldbiografi fuldstændig perfekt til håndboldspillere, men jeg ville gerne have dette link placeret centreret nederst -> "Portal.svg Portal:Håndbold Handball pictogram.svg". (eller noget i den stil.) Ligesom jeg godt kunne ønske mig at der kunne placeres en billedtekst i infoboksen, da flere billeder har licenser der kræver "kreditering".

Ved ikke om du er ekspert i skabeloner, eller du ved hvem der måske kan løse problemet. - det kunne være smart med en ny infoboks til håndboldspillere. - ved ikke om en bot kan flytte den anden, ellers vil jeg godt gå i gang med manuelt arbejde. De bedste julehilsner fra --Pusleogpixi 25. dec 2010, 02:32 (CET)

Det ser ud til, at PHansen har foretaget noget af det, du bad om. Kan du evt. kopiere indholdet fra fodboldskabelonen ind i håndboldskabelonen? Hvad angår at kunne ændre skabeloner med bot, så bør det kunne lade sig gøre, hvis man bruger de samme parametre i begge skabeloner. Ellers kan det vel knibe? Prøv evt. at spørge MGA73. Hvad angår ændring af skabeloner, kan du måske spørge PHansen eller Sir48?
- Sarrus (db) d. 25. dec 2010, 12:25 (CET)
Jeg ved ikke om der problemer med blot at lave en tilsvarende skabelon med det nye navn, men med indholdet fra {{Infoboks fodboldbiografi}}. Jeg lavede blot det lette.
At indsætte den nye skabelon i alle de gamle spillere – er det ikke vanskeligt? -- Mvh PHansen 25. dec 2010, 12:42 (CET)
Bum, bum. Altså jeg ved ikke, om det at ændre en skabelon med déns parametre med en anden skabelon med andre parametre giver problemer. Det kan jeg ikke gennemskue, hvordan man kan, men prøv at spørge en botoperatør. Hvorimod det næppe er noget problem at ændre en parameterfri skabelon med en anden. Men det kan jo altid gøres manuelt, hvis man gider :-).
- Sarrus (db) d. 25. dec 2010, 12:51 (CET)
Ja, en botoperatør må kunne svare på om det kan lade sig gøre at overføre indholdet af en parameterbetegnelse til at være indhold i en eventuelt ændret parameterbetegnelse i den nye skabelon. Kan det gøres for én parameter, må det vel kunne gøres for alle, og man skulle således være fri til at designe den nye skabelon som man vil. Altså en botoperatør. -- Mvh PHansen 25. dec 2010, 13:01 (CET)
Jeg har føjet en billedtekst til {{Infoboks Håndboldspiller}} (som iøvrigt bør hedde {{Infoboks håndboldspiller}}. Det var vistnok sidste udestående ønsker til skabelonens indhold. Mht. botassistance: For ikke at mistyde det forannævnte, kunne en eller anden så ikke præcisere, hvad det er, der ønskes ændret, og hvordan man finder de spillere, som skal have ændret skabelon. Mvh --Sir48 (Thyge) 25. dec 2010, 17:59 (CET)
Mon ikke det i pricippet gælder alle håndboldspillere i Kategori:Håndboldspillere? Men lad os afvente Pusleogpixis reaktion på denne samtale.
- Sarrus (db) d. 25. dec 2010, 18:07 (CET)
Reaktionen kommer her. Først stor ros til det der allerede er sket. Thyge efterspørger en lidt mere præcis beskrivelse, og jeg kan nemt forstå ham når jeg læser mit indlæg. :-) Kort og godt: {{Infoboks fodboldbiografi}} er efter min mening (også) perfekt til håndboldspillere. - men hvis den skulle være helt 120 % perfekt, manglede jeg den med billedtekst og henvisning til portalen nederst. - og: fordelen ved fodbold-boksen er at der er plads til flere klubber, kampe, mål, og hvis en spiller bliver træner senere i livet. Det hele bliver holdt på en lille og overskuelig måde. - jeg tænkte over det under oprettelsen af -> Nora Mørk, hvor der var landshold og klub data. Jule hilsen fra Pixi / --Pusleogpixi 25. dec 2010, 18:25 (CET)
Kan man ikke bare tilføje det i skabelonen, eller skaber det problemer?
- Sarrus (db) d. 25. dec 2010, 18:33 (CET)
Fisk? Det jeg har forsøgt er, at lave en kopi af {{Infoboks fodboldbiografi}} og tilføje det ekstra - men det gik ikke godt. Jeg har også forsøgt det med at indsætte de nederste afsnit med klub, mål, landshold, træner etc... - men det gik heller ikke godt :-) Jeg syntes fodbold-boksen er fin, hvilket jeg også har skrevet øverst i indledningen i skabelonen. - Så bare min tanke, hvis man kunne få en udvidet og mere detaljeret infoboks til håndboldspillere. I skal ikke stå på hovedet for det. Det er jul. Mvh. Pixi
Jeg har nu oprettet {{infoboks håndboldspiller}}. Den skulle indeholde alle parametre fra både fodbold-skabelonen og fra de hidtidige håndboldskabeloner. Det bør betyde, at alt bør blive korrekt, hvis der laves en redirect fra de eksisterende skabeloner til den nye. Jeg skal dog anmode om, at nogen tester det ved at sætte den nye skabelon ind på en halv snes eksisterende artikler først.
Parametrene klub (=nuværende klub)/tidligere klubber er benyttet i de hidtidige håndboldskabeloner og er kun med af hensyn til kompatibilitet bagud. Parameteren klubber, som stammer fra fodboldskabelonen, og som er den eneste i den skabelon, må være den rigtige at bruge i nye artikler og ved rettelser af eksisterende.
Omdirigering, skabelondokumentation, kategorisering etc. af den nye afventer tilbagemelding efter test. Mvh --Sir48 (Thyge) 26. dec 2010, 01:50 (CET)
Flot arbejde. Jeg har nu indsat skabelonen på en stribe artikler uden at støde på problemer. - eneste sted hvor jeg mødte en indtastning i "tidligere klubber" var her. Dog kan man ikke indtaste landskampe, uden at man også skal indtaste noget under klubber. - ellers bliver landskamp afsnittet ikke vist. Men ellers fungerede alt perfekt og er en klar forbedring i forhold til {{håndboldspiller}}. Mange hilsner fra --Pusleogpixi 26. dec 2010, 07:59 (CET)Som
Som du har set, har jeg nu omdirigeret til den nye skabelon. Jeg ser ikke problem med landskampe - på Anja Althaus har jeg fjernet al klubinformation, og landskampe vises. Lad os iøvrigt fortsætte diskussionen på den nye skabelons diskussionsside, så Sarrus kan få lidt fred. :-) Mvh --Sir48 (Thyge) 26. dec 2010, 09:02 (CET)

Hej Thyge. Det er super godt arbejde. Har allerede brugt den meget. Det med landshold aner jeg ikke lige hvad jeg har set. - for her er heller ingen problemer. :-)

Hvis vi skal afvikle "tidligere klubber" over tid, syntes jeg at man skal fjerne parametrene i det eksempel man ser her. -> {{infoboks håndboldspiller}}. Så man evt. ikke kopiere det med over i en ny artikel. Jeg har nu fundet 3 artikler hvor det er brugt, og efterfølgende flyttet oplysningerne til "klubber". Kan man tilføje et udfyldt eksempel ligesom på {{Infoboks fodboldbiografi}}. - men måske bare mere præcis med lige margener i kampe/mål, og indtastninger i både klub og landshold. Vi kan evt. bruge Anja Althaus igen. - og hvis den skal være helt perfekt, kunne der evt. tilføjes iw-link(s). Jeg kan evt. finde nogle links. Godt nytår fra --Pixi Uno 30. dec 2010, 18:47 (CET)

Hej Pixi Uno, jeg har oprettet dokumentationssiden {{infoboks håndboldspiller/doc}} med Anja Althaus som udfyldt eksempel. Der kan du selv modificere det, hvis du ønsker andre informationer medtaget i eksemplet.
Mht klub var jeg nok lidt for hurtig. Jeg så, at der var både parameteren "klub" (for den nuværende, og med angivelse af trøjenr.) og "klubber" og tænkte, at det måske var redundant. Men det er det nok ikke. Jeg var mere optaget at det tekniske end af skabelonens indhold.
Jeg ved ikke helt, hvad du mener med iw-links?
Du har bemærket, at jeg har overført den grå bjælkefarve fra fodboldspiller-skabelonen. Det er let at ændre, hvis der er ønske om lidt mere farve. Godt nytår til dig også. --Sir48 (Thyge) 30. dec 2010, 22:08 (CET)Mvh

Seneste ændringer[redigér wikikode]

Så er der igen pillet ved en infoboks, uden at det er aftalt, gennemtænkt/-testet. Hvorfor skal holdene, som personen har spillet på, centreres? Det er temmelig uoverskueligt. Jeg vil meget gerne bede om, at de bliver venstrestillet igen. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. mar 2017, 09:44 (CET)

Jeg forholder mig ikke til alt den larm omkring den omkodning af infoboksen. Jeg forholder mig kun til punktet hvor du lagde mærke til centreringen. Jeg selv synes at centrering er flotte, men det er bare min smag. Så jeg har sat den tilbage til "left".
Desuden havde jeg testet infoboksen meget udførlig. Næsten 20 artikler havde samme udslag og gave ingen fejl. Jeg så gerne at du var mere tilbageholdende med beskyldninger.  •   Rodejong   💬 ✉️ 8. mar 2017, 16:26 (CET)
Og jeg så gerne, at du lige diskuterede det, inden du implementerede egne ideer om, hvad der er flot. Når jeg hidsede mig op, så skyldes det jo en række tidligere tilfælde af forandringer af infobokse, der ikke var enighed om. Og jeg har ikke overblik over infoboksene længere, så jeg kan ikke gennemskue, om ændringer er bevidste eller ej. Men i øvrigt, tak for hurtig handling. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 8. mar 2017, 17:31 (CET)
Velbekommen  •   Rodejong   💬 ✉️ 8. mar 2017, 18:49 (CET)
Har først opdaget dette nu, hvilket muligvis har noget at gøre med at jeg sjældent er på håndboldsider. Men hvorfor er klubnavne, kampe, etc. pludselig sat til småt? Det giver absolut ingen mening. mvh Tøndemageren (diskussion) 22. mar 2017, 09:27 (CET)
Øhh, hvad mener du? Kan du give et eksempel? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. mar 2017, 10:39 (CET)
Nå, jeg ser, at du har rettet det! Det er helt ok. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 22. mar 2017, 10:40 (CET)
Sidder lige på arbejde, så fik ikke skrevet at jeg rettede det. mvh Tøndemageren (diskussion) 22. mar 2017, 10:52 (CET)

Nye parametre[redigér wikikode]

På den svenske wiki har de to linjer relateret til landsholdstrænere, (tränarlandslag) og landsholdstrænere år (tränarårlandslag). Er der nogle here som vil tilføje disse to linjer til dne danske infoboks? Jeg har ikke helt styr på hvordan man skulle tilføje dem.(skrev Trade (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Her plejer vi at nævne disse ting under "trænerdelen", som allerede er der - se evt. hvordan der gøres på {{infoboks fodboldspiller}}. Så de parametre du efterlyser, mener jeg ikke umiddelbart der er behov for. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. mar 2017, 21:58 (CEST)

Klub-parameteren vises ikke[redigér wikikode]

For tiden vises linjen med den nuværende klub ikke. Det ville være rart at få dette rettet. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. apr 2017, 20:43 (CEST)

Jeg tror det er fikset nu?--NivlekDaDisk. 18. apr 2017, 21:03 (CEST)

Portal:Håndbold[redigér wikikode]

Hvad siger folk, at linket til Portal:Håndbold fjernes fra infoboksen? Det er ikke kutyme, at lignende links findes på andre infobokse. mvh --Morten1997 (diskussion) 26. apr 2017, 20:02 (CEST)

Man kunne også vælge at gå den anden vej og indsætte sådanne links i flere infobokse, så folk blev opmærksomme på portalernes eksistens.
- Sarrus (db) d. 26. apr 2017, 20:04 (CEST)
Jeg må tilslutte mig til Sarrus. Der er ikke mange muligheder for at reklamere for portalerne. Infobokse kan give plads til det.  •   Rodejong   💬 ✉️ 26. apr 2017, 20:52 (CEST)
Enig med Sarrus her - portalerne kunne reklameres for ad denne vej. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. apr 2017, 21:00 (CEST)