Forskel mellem versioner af "Elrond"

Spring til navigation Spring til søgning
6 bytes tilføjet ,  for 10 år siden
ingen redigeringsopsummering
I film to overtaler han sin datter Arven til at tage til havnen for at drage over havet til de udødeliges land. Det er også ham der sørger for hjælp til menneskene til slaget ved Horn Burg. Han sender besked til Galadriel om at sende hærene af sted.
 
I film tre smeder han sværdet Anuderil selv opfordret af Arven som er vendt tilbage. Da krigen er vundet tager han Arven med til AragonsAragorns kroning og lader hende finde sammen med AragonAragorn.
 
== Bøgerne ==
I bog nummer et er det ham der helbreder Frodo og indkalder til rådssamling. Det er også ham der fortæller hvordan det i sin tid gik til at de tre ringe blev smedet. Det er også ham der sørger for at AragonAragorn får sit sværd Andueril smedet på ny.
 
I bog to optræder Elrond ikke.
 
I bog nummer tre finder man også ud af at Elrond besidder en af de tre ringe som elverne ejer. Han er også den der vier Arven og AragonAragorn i kongernes by på midsommer aften. Det volder ham dog stor sorg at måtte skilles fra sin datter for han ved at han må drage over havet og hun nu bliver tilbage. I bog tre finder man også ud af at Elrond har været som en far for Aragons da denne bliver dræbt mens AragonAragorn kun er to år gammel. Elrond ser Aragon som sin egen søn og gir ham ofte råd inden han drager ud på farefulde rejser. Han beder også AragonAragorn om at ikke at gifte sig inden han drager ud på rejse efter han har forelsket sig i Arven.
 
Elrond har også i bogen hobitten en vigtig rolle. Det er ham der finder ud af at der er måneruner tegnet på kortet som det selskab hvor Bilbo er med har.
Anonym bruger

Navigationsmenu