Det Danske Internationale Logistik Center: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Fjerner filen DANILOG_logo.jpg, som er blevet slettet fra Commons af Y.haruo med begrundelsen: per c:Commons:Deletion requests/File:DANILOG logo.jpg
Små ændringer i teksten
Linje 48: Linje 48:
|identifikationssymbol_4_label =
|identifikationssymbol_4_label =
}}
}}
'''Det Danske Internationale Logistik Center''' – '''DANILOG''' – var en dansk kommandomyndighed under [[Hærens Operative Kommando]] med ansvar for at anskaffe og forsyne enheder uden for Danmark med militært materiel. Centeret havde ansvaret for størstedelen af rejsen, men manglede ekspertisen i at forsyne enheder i kampzoner. Her benyttede de [[Trænregimentet]], der er specialiseret i denne opgave. DANILOG havde hovedkontor på [[Vordingborg Kaserne]].
'''Det Danske Internationale Logistik Center''' – '''DANILOG''' – var tidligere en dansk kommandomyndighed under [[Hærens Operative Kommando]] med ansvar for at anskaffe og forsyne enheder udenfor Danmark med militært materiel. Centeret havde ansvaret for størstedelen af rejsen, men grundet manglede ekspertisen i at forsyne enheder i kampzoner benyttede de [[Trænregimentet]], der er specialiseret i denne opgave. DANILOG havde hovedkontor på [[Vordingborg Kaserne]].


== Oprettelse ==
== Oprettelse ==

Versionen fra 23. nov. 2017, 15:30

Danske Internationale Logistik Center
Aktiv 1. januar 2001 - 3. marts 2014
Land Danmark Danmark
Myndighedsniveau III
Overordnet myndighed Hærens Operative Kommando
Del af Forsvaret
Placering Vordingborg Kaserne, Vordingborg
Kaldenavn(e) DANILOG
Bælte Danilog bæltefarver
Hjemmeside forsvaret.dk/DANILOG
Ledere
Chef DANILOG OL P.L.Hinrichsen

Det Danske Internationale Logistik CenterDANILOG – var tidligere en dansk kommandomyndighed under Hærens Operative Kommando med ansvar for at anskaffe og forsyne enheder udenfor Danmark med militært materiel. Centeret havde ansvaret for størstedelen af rejsen, men grundet manglede ekspertisen i at forsyne enheder i kampzoner benyttede de Trænregimentet, der er specialiseret i denne opgave. DANILOG havde hovedkontor på Vordingborg Kaserne.

Oprettelse

Som følge af forsvarsforliget 2000-2004, blev DANILOG oprettet den 1. januar 2001.

Nedlæggelse

Som følge af forsvarsforliget 2013-2017, blev DANILOG nedlagt den 3. marts 2014

Ekstern henvisning

Officiel webside