Stenhus Gymnasium og HF

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Stenhus Gymnasium og HF
Generelle informationer
Type Gymnasium
Sted Holbæk, Danmark
Grundlagt 4. september 1906; 114 år siden (1906-09-04)
Grundlægger H. Edvard Hass
Tidligere navn Stenhus Kostskole
Rektor Per Farbøl
Elever 1300
Ansatte 170
Eksterne henvisninger
www.stenhus-gym.dk
CVR-nummer 29554188 Rediger på Wikidata
Oversigtskort

Stenhus Gymnasium og HF (oprindeligt Stenhus Kostskole) i Holbæk er et gymnasium, der tilbyder studieretninger, der passer til alle typer videregående uddannelse og interesser. Videnskab, sprogkundskaber, musik og sport er blandt det, der udbydes med forskellige hovedfag som grundlag. Der er ligeledes mulighed for at tage en HF eller IB. Skolen blev oprettet 4. september 1906 af H. Edvard Hass som kombineret gymnasium og kostskole. Stenhus Kostskole og Stenhus Gymnasium og HF er i dag to selvstændige institutioner, men stadig på samme adresse i den sydvestlige del af Holbæk. Gymnasiet har gennemgået en større renovering og udbygning, så der nu er plads til 1.300 elever og omkring 170 ansatte. Gymnasiets rektor er Per Henrik Farbøl.

Kendte studenter[redigér | redigér wikikode]

Ekstern henvisning[redigér | redigér wikikode]

Awatcornertower01.JPGDenne artikel om en bygning eller et bygningsværk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller lægge et op på Wikimedia Commons med en af de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.