StepStone Danmark

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg
Broom icon.svgFormatering
Denne artikel bør formateres (med interne links, afsnitsinddeling o.l.) som det anbefales i Wikipedias stilmanual. Husk også at tilføje kilder!
Wikitext.svg
Stop hand nuvola.svgDenne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

StepStone Danmark er et jobsite med fokus på leder- og karrierejob, der matcher kandidater og rekrutterende virksomheder.

StepStone Danmark ejes af Jobindex Media koncernen, der omfatter Jobindex A/S, Computerworld, StepStone og it-jobbank.

StepStone blev grundlagt i Norge i 1996 og var nogle af de første til at tilbyde online rekruttering i Europa. StepStone blev i 2009 en del af Axel Springer-koncernen men har siden marts 2014 været ejet af Jobindex koncernen, der omfatter Jobindex A/S, Computerworld, StepStone og it-jobbank.

StepStone Danmark er en del af The Network, der tilbyder online rekruttering i 132 lande, heraf 37 europæiske lande. The Network tilsammen har mere end mere end 24,6 millioner besøg og over 299.000 job hver måned.

Question book-4.svg Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.