Susanne Clemensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDer er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem.
Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres. Hvis ikke der tilføjes kilder, vil artiklen muligvis blive slettet.
Question book-4.svg

Susanne Clemensen (født 16. november 1970) er en dansk politiker, der senest har været opstillet til Folketinget ved valget i 2007 for Ny Alliance. Tidligere har hun siddet i Folketinget i perioden 11. marts 199820. november 2001, indvalgt for Centrum-Demokraterne.

Susanne Clemmensen blev student i 1989 fra Greve Gymnasium og cand.jur. fra Københavns Universitet i 1995. Hun har siden arbejdet som uddannelseskonsulent og leder af sekretariatet for Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse.

Hun var næstformand for Centrumdemokraternes Ungdom 1995-96 og blev folketingskandidat for CD 1996. I begyndelsen var hun opstillet i Østre Storkreds, men hun skiftede i 2002 til Frederiksborg Amt, hvis kandidat hun var til 2005, hvor hun trak sig ud af politik.

Efter at være blevet valgt ind i Folketinget ved valget i 1998 var hun CD's repræsentant i Europaudvalget, uddannelsesudvalget, forskningspolitisk udvalg og arbejdsmarkedsudvalget.

I 2007 stillede hun op i Københavns Storkreds for Ny Alliance til folketingsvalget, men blev ikke valgt.

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]