Talk Town

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Broom icon.svgDette emnes notabilitet er betvivlet
– da en skribent har vurderet at artiklens emne er for snævert til at have encyklopædisk relevans. En begrundelse for denne vurdering kan muligvis findes på artiklens diskussionsside eller i artikelhistorikken.  
Talk Town
Talk Town 2019.jpg
Pernille Skipper, Mette Schak Dahlmann, Natasha Al-Hariri og Moeisha Aden i panelet Søstersolidaritet, Talk Town 2019.
Generelle informationer
Type Festival
Hjemsted Danmark København, Danmark
Grundlagt 18. maj 2016; 4 år siden (2016-05-18)
Eksterne henvisninger
Talk Town [1]
Næste arrangement: 25-26. September 2020 [1]

Talk Town er en årlig tilbagevendende debatfestival om Køn, Ligestilling og Feminisme. Festivalen løber over tre dage i maj og har et program bestående af debatter, workshops, performances og koncerter[2], der alle har køn, ligestilling og feminisme som tema.

Festivalen startede i 2016[3] og blev initieret af Kulturproduktionskollektivet Indgreb i samarbejde med Kvinderådet[4] i forlængelse af FN konferencen Women Deliver, der blev afholdt i København samme år. Talk Town har haft skiftende lokationer i København, heriblandt Huset i Magstræde[5][6], Københavns Hovedbibliotek og området omkring Onkel Dannys Plads.

Talk Town er aktørbaseret på samme måde som Folkemødet, hvilket betyder at indholdet er skabt af organisationer, aktivister, debattører og græsrodsgrupper, der selv melder sig til festivalen.

Organisationer der har været til stede gennem årene tæller KVINFO, Amnesty International, Dansk Magisterforening, Dannerhuset, LGBT Asylum, Reden International, Roskilde Festival mfl, ligesom prominente debattører, forfattere og politikere som Emma Holten, Natasha Al-Hariri, Pernille Skipper, Henrik Marstal, Nazila Kivi har stået på scenen i debatter og paneler[7].

Talk Town har også etableret andre begivenheder rundt om i landet, blandt andet i Århus[8], Albertslund og Roskilde.

Talk Town bliver arrangeret af Foreningen Talk Town.

Referencer[redigér | redigér wikikode]