Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Lua-fejl: not enough memory. Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze (oversat dirrekte fra titlen til dansk: Teenage Mutant Ninja Turtles II: Gåden om det Grønne Slam) er den anden af tre spillefilm med Teenage Mutant Ninja Turtles. Den blev lanceret af New Line Cinema i 1991.

Filmen er lysnet lidt op i forhold til etteren Teenage Mutant Ninja Turtles. Mest påfaldende er paddernes brug af våben minimeret, og kun Donatello bruger sin i kamp. De andre bruger, hvad der aktuelt er for hånden.

Et par ting kom ikke med i filmen. Det var tanken, at Bebop og Rocksteady fra tegnefilmserien fra 1987 skulle være med, men det ønskede Kevin Eastman og Peter Laird, der skabte padderne ikke, så de skabte i stedet Tokka og Rahzar som et kompromis. Det var også tanken, at Professor Jordon Perry skulle vise sig at være en utrom (dem der skabte mutagenet i tegneserien fra 1984), men det blev droppet af økonomiske årsager, og fordi han kunne forveksles med Krang fra tegnefilmserien.

Plot[redigér | redigér wikikode]

Fodklanens leder Shredder overlevede første film og vil have hævn over padderne. En af hans folk finder frem til det mutagen, der muterede padderne. Padderne er også på sporet men må se fodfolkene stikke af med den sidste beholder med mutagen. Mere held har padderne med at finde et nyt hjem, men snart må de stå til ansigt med resultatet af det stjålne mutagen: de onde mutanter Tokka og Rahzar.

Bag og foran kameraet[redigér | redigér wikikode]

Crew[redigér | redigér wikikode]

Medvirkende[redigér | redigér wikikode]

Stemmer[redigér | redigér wikikode]

Trivia[redigér | redigér wikikode]


Lua-fejl: not enough memory.