Tekken 4

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tekken 4
Del af Tekken-serien
Generelle oplysninger
Udvikler Namco
Udgiver Namco
Serie Tekken
Udgivet Arkade
14. Juli, 2001
PlayStation 2
Japan 28. marts 2002
Den Europæiske Union 13. september 2002
USA 23. september 2002
Genre Kampspil
Spiltype Singleplayer
multiplayer
Platforme Arkade
PlayStation 2
Input DualShock 2
Aldersgrænse ESRB: T (Teen)
ELSPA: 11+
PEGI: 12+
OFLC: M
Eksterne links
Tekken 4's hjemmeside

Tekken 4 er et videospil i fighting-genren, der er udkommet i versioner til arcade og Playstation 2. Det er det fjerde spil i Tekken-hovedserien, og fortsætter historien fra Tekken 3.

Særtræk[redigér | rediger kildetekst]

Tekken 4 introducerer en række nye tiltag til serien, heriblandt "story mode", replikker før og efter kampe og baner med vægge og højdeforskelle.

Story mode[redigér | rediger kildetekst]

Udover den sædvanlige "arcade mode", byder Tekken 4 på "story mode", som indledes med en illustreret og indtalt præsentation af den valgte figur og vedkommendes motiver for at deltage i "The King of Iron Fist Tournament 4" – historiens omdrejningspunkt. Gennemførsel af "story mode" belønnes med en animeret sekvens, der omhandler den valgte figur, præcis som i "arcade mode" i de tidligere spil i serien.

Ikke alle figurer går den samme vej gennem turneringen i "story mode", og valget af figur påvirker i flere tilfælde hvem, man skal kæmpe imod på de sidste baner.

Replikker[redigér | rediger kildetekst]

Som noget nyt i serien, har næsten alle figurer indtalte replikker, som de indleder og afslutter kampene med. De fleste figurer taler deres modersmål, dog begrænset til japansk, engelsk og koreansk.

Kæmpere[redigér | rediger kildetekst]

Tekken 4 indeholder 19 unikke figurer, hvoraf 10 er tilgængelige fra spillets start; resten kan låses op ved at gennemføre spillet i single player. Tre nye figurer – Steve Fox, Craig Marduk og Christie Montiero (hvoraf de to første er helt nye, mens Christie bygger videre på Eddy fra det forrige spil) – er tilgængelige med det samme, sammen med Kazuya Mishima – hovedpersonen fra det første Tekken – som var fraværende i forgængeren. Jin Kazama, som har den mest fremtrædende position på spillets forside, er først tilgængelig efter en enkelt gennemførsel af single player.

Tilbagevendende figurer[redigér | rediger kildetekst]

Nye figurer[redigér | rediger kildetekst]

* ikke spilbar fra starten

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

computerspilSpire
Denne computerspilsrelaterede artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.