Thomas Mørk (skuespiller)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Thomas Mørk
Personlig information
Født 8. september 1962 (60 år)
Hellerup
Nationalitet Danmark Dansk
Uddannelses­sted Den Danske Scenekunstskole Rediger på Wikidata
Beskæftigelse skuespiller
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Thomas Mørk (født 28. september 1962 i Hellerup) er en dansk skuespiller, der er uddannet fra Statens Teaterskole i 1987. Den alsidige skuespiller har både optrådt på Det kongelige Teater, i en række revyer som Nykøbing F. Revyen og har bl.a. været medvært i forbindelse med overrækkelsen af Årets Reumert 2006. I tv har han optrådt i satire-programmet Ansjosen og i serierne Flemming og Berit, Bryggeren og Krøniken, ligesom han har medvirket i julekalenderen Alletiders jul. Han har også lagt stemme til en lang række tegnefilmsfigurer. Mange kender ham også fra makkerskabet med Niels Olsen i Cirkus Montebello.

Filmografi[redigér | rediger kildetekst]

Spillefilm[redigér | rediger kildetekst]

Danske stemmer[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]

Harlekin Columbine Tivoli Denmark.jpgArtiklen om skuespilleren Thomas Mørk kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Du kan hjælpe ved at uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen. Eller du kan søge efter eksisterende filer på Wikimedia Commons eller på Flickr - fx med værktøjet Free Image Search Tool.
SkuespillerSpire
Denne danske skuespillerbiografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi