Spring til indhold

WWE Bragging Rights

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Bragging Rights er et pay-per-view-show inden for wrestling produceret af World Wrestling Entertainment (WWE). Det er ét af organisationens månedlige shows og blev afholdt første gang i oktober 2009. Dermed overtog det rollen fra WWE's Cyber Sunday som oktober måneds pay-per-view-show, idet Cyber Sunday havde været afholdt hvert år i oktober i perioden fra 2006 til 2008.

Showets koncept går ud på, at der bliver sat kampe op mellem WWE's to brands – RAW og SmackDown. I 2009 bestod disse kamp af en kamp mellem indehaveren af WWE United States Championship (The Miz fra SmackDown) og indehaveren af WWE Intercontinental Championship (John Morrison fra RAW) og to holdkampe, hvor hhv. kvindelige og mandlige wrestlere fra de to brands wrestlede mod hinanden. I 2009 vandt SmackDown et specielt Bragging Rights-trofæ for en sejr på 2-1 over RAW. I 2010 gentog Smackdown succesen og besejrede igen RAW.

Bragging Rights blev ikke afviklet i 2011, men det vender tilbage som månedligt pay-per-view-show i juni 2012.

Bragging Rights 2009 fandt sted d. 25. oktober 2009 fra Mellon Arena i Pittsburgh, Pennsylvania.

Bragging Rights 2010 fandt sted d. 24. oktober 2010 fra Target Center i Minneapolis, Minnesota.