WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

TLC: Tables, Ladders & Chairs er et pay-per-view-show inden for wrestling produceret af World Wrestling Entertainment (WWE). Det er ét af organisationens månedlige shows og blev afholdt første gang i december 2009. Dermed overtog det rollen fra WWE's Armageddon som pay-per-view-show i december, idet Armageddon havde været afholdt hvert år (dog med undtagelse af 2001) i december i perioden fra 1999 til 2008.

Den første udgave af WWE's TLC: Tables, Ladders & Chairs fandt sted d. 13. december 2009 fra San Antonio, Texas, hvor wrestlere fra WWE's tre brands RAW, SmackDown og ECW wrestlede i syv kampe. Idéen bag showet er at have en række kampe, hvor det er tilladt for wrestlerne at bruge borde, stiger og stole. Almindelige typer af wrestlingkampe ved dette show er:

Idéen bag showet på dette pay-per-view-show blev fundet ved en afstemning blandt WWE-fans gennem organisationens officielle hjemmeside. TLC: Tables, Ladders & Chairs blev valgt på bekostning af et show, hvor de vigtigste kampe ville være street fights og et show med turneringsformat.

Resultater[redigér | rediger kildetekst]

2009[redigér | rediger kildetekst]

TLC: Tables, Ladders & Chairs 2009 fandt sted d. 13. december 2009 fra AT&T Center i San Antonio, Texas.

2010[redigér | rediger kildetekst]

TLC: Tables, Ladders & Chairs 2010 fandt sted d. 19. december 2010 fra Toyota Center i Houston, Texas.

2011[redigér | rediger kildetekst]

TLC: Tables, Ladders & Chairs 2011 fandt sted d. 18. december 2011 fra 1st Mariner Arena i Baltimore, Maryland.