Spring til indhold

WWE Fatal 4-Way

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Fatal 4-Way var et pay-per-view-show inden for wrestling produceret af World Wrestling Entertainment. Det blev afholdt første gang d. 20. juni 2010 i Nassau Veterans Memorial Coliseum i Uniondale, New York. Showet var ét af mange nye pay-per-view-shows, som WWE introducerede i 2009 og 2010 som erstatning for tidligere månedlige pay-per-view-shows. I den forbindelse fungerede Fatal 4-Way som direkte erstatning for WWE's The Great American Bash, der var blevet afholdt i juni fra 2004 til 2009, men allerede fra 2011 blev showet erstattet af et nyt pay-per-view-show, Capitol Punishment. I 2012 vendte Fatal 4-Way tilbage som erstatning for Money in the Bank.

Showets koncept går ud på, at nogle af titelkampene (primært VM-titelkampene) blev afgjort i en kamp med fire deltagere – en kamp, som WWE kalder for en fatal four-way match. Disse kampe skiller sig ud fra almindelige kampe, fordi den regerende mester kan tabe kampen – og bæltet – uden at blive pinned eller give op.

Fatal 4-way 2010 fandt sted d. 20. juni 2010.