Spring til indhold

WWE Breaking Point

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.

Breaking Point var et pay-per-view-show inden for wrestling produceret af World Wrestling Entertainment (WWE). Det var ét af organisationens månedlige shows og blev afholdt i september 2009. Dermed overtog det rollen fra WWE's Unforgiven som september måneds pay-per-view-show, idet Unforgiven havde været afholdt hvert år i september i perioden fra 1999 til 2008. WWE valgte dog ikke at fortsætte Breaking Point i 2010, og 2009-udgaven var således den eneste udgave.

WWE's Breaking Point fandt sted d. 13. september 2009 fra Montreal, Canada, hvor wrestlere fra WWE's tre brands RAW, SmackDown og ECW wrestlede i syv kampe. Navnet på dette pay-per-view-show blev fundet ved en afstemning blandt WWE-fans gennem organisationens officielle hjemmeside. Breaking Point blev valgt på bekostning af Submission Sunday, Total Submission og Submit & Quit.

Resultater[redigér | rediger kildetekst]

Breaking Point 2009 fandt sted d. 13. september 2009 fra Montreal, Canada.

SportSpire
Denne artikel om sport er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.