Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Amsterdam

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Der lægges op til endnu en religionskrig om Holland/Nederlandene/Nederland, denne gang på artiklen Amsterdam. Emnet har været debatteret utallige gange, seneste debat fra Landsbybrønden Wikipedia:Landsbybrønden/Holland igen, seneste afstemning: Wikipedia:Afstemninger/Nederland(ene) eller Holland (2). Jeg anmoder om at artiklen låses til versionen https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Amsterdam&oldid=9308961 i et passende tidsrum, og/eller hvilke foranstaltninger, administratorerne finde relevante. --Madglad (diskussion) 27. nov 2017, 21:14 (CET)

Dine handlinger er konfliktsøgende. Der er ikke redigeringskrig og denne AOA burde du bare have erstattet med et indlæg på diskussionssiden. Det er egentlig mærkelig at du i tide og utide korrekser brugere om de har diskussioner som føres de "forkerte" steder, men når du selv går i gang, så bruger du opsummeringen til at diskutere i stedet for at skrive på diskussionssiden. Hvis du nu havde fulgt vores regler i den ånd de er skrevet, så havde du på en venlig måde informeret mig om ovenstående og så kunne vi have taget den derfra. Men nej, du skal straks piske en stemning op som du har gjort så mange gange før. - Savfisk (diskussion) 27. nov 2017, 21:32 (CET)

To bidragydere, som lader deres fornuft råde, behøver ikke intervention fra en administrator-låsning. --Glenn (diskussion) 27. nov 2017, 21:37 (CET)

Jeg brugte ikke ordet redigeringskrig, men religionskrig. Jeg troede egentligt at der var indgået "væbnet våbenhvile" mellem de to fløje, men i dag skulle stridsøksen åbenbart graves op igen. Og nej, det skal ikke diskuteres på artiklens diskussionsside, det hører jo hjemme på Wikipedia som sådan, det har været diskuteret på Landsbybrønden utallige gange og der har været to afstemninger. Så er der ingen grund til at starte konflikten op igen. --Madglad (diskussion) 27. nov 2017, 21:39 (CET)
Stop nu jer selv på selve artiklen ----Zoizit (diskussion) 27. nov 2017, 21:42 (CET)
Det har de gjort. --Glenn (diskussion) 27. nov 2017, 21:43 (CET)
Lige netop Glen. Igen grund til at bruge AOA, landsbybrønd eller hvad ved jeg. En venlig henvendelse på en eller anden diskussionsside. Men rul endelig tilbage for min skyld. Jeg er fuldstændig kold over emnet, og jeg skal nok holde mig væk, så kan Madglad sejle sin egen sø, når alting skal piskes til storm i en uendelighd. - Savfisk (diskussion) 27. nov 2017, 21:46 (CET)
Hej Savfisk og Madglad - husk venligst WP:TRO. På tidspunktet for Wikipedia:Afstemninger/Nederland(ene) eller Holland (2) (2009) havde Amsterdam ordet/linket Nederlandene. --Glenn (diskussion) 27. nov 2017, 21:57 (CET)
Og det havde den indtil her til aften. Jeg er forholdsvis ligeglad med om der står det ene eller andet. Det jeg ikke kan lide er at en krig, som har stået på siden Wikipedias start, nu tages op igen igen. Den konflikt skal bare lov til at hvile og skal ikke fremprovokeres igen. --Madglad (diskussion) 27. nov 2017, 21:59 (CET)
Hej Madglad - jeg kan sagtens tro, at Savfisk med god grund gik ud fra, at nogen havde ændret fra Holland til Nederlandene. --Glenn (diskussion) 27. nov 2017, 22:04 (CET)
@Glen. Du har ret, og jeg burde ikke have tilbagerullet Madglads redigering, men selv spurgt ind til det. Madglads facon er dog tit så provokerende, at jeg begår fejl fordi jeg bliver sur. Fred være med det. Der var måske nogle lidt mere finurlige tanker bag mine redigeringer, men det har jeg ikke lyst til at bruge mere tid på. Jeg er færdig her og på artiklen. - Savfisk (diskussion) 27. nov 2017, 22:13 (CET)