Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Bruger:Glenn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Af en eller anden årsag har Bruger:Glenn ret til at bloker andre brugere; vil foreslå hans rettigheder hertil fjernet, da han ikke vælger at indgå i en konstruktiv diskussion, men i stedet starter med blokering. Ved ikke hvor dette skal sættes til diskussion, derfor søger jeg hjælp hertil. --BillyDK (diskussion) 21. jan 2018, 23:36 (CET)

Hej BillyDK - der er noget relevant diskussion her: Wikipedia:Landsbybrønden/Kommentar om administrator-adfærd og blokeringer. --Glenn (diskussion) 21. jan 2018, 23:46 (CET)

Svaret derinde --BillyDK (diskussion) 22. jan 2018, 00:08 (CET)

Proces til fratagelse af administratorstatus i andre tilfælde end inaktivitet iværksættes ved oprettelse af en afstemning, se nærmere her. Der bør dog forinden være ført dialog. --Pugilist (diskussion) 22. jan 2018, 08:30 (CET)

For mig at se er der tale om et par misforståelser. BillyDK er ufrivilligt kommet til at lave en redigering, der - hvis den var tilsigtet - ville klassificeres som hærværk, og efterfølgende har han overreageret, hvilket er ærgerligt. BillyDK hører absolut til de seriøse bidragydere. Noget andet er, at Bruger:Glenn bestemt ikke hører til de administratorer, der strør om sig med blokeringer (det er faktisk den første, jeg har bemærket), så denne AOA er en fejl i mine øjne. Rmir2 (diskussion) 25. jan 2018, 21:14 (CET)
Jeg er helt enig med Rmir2 i argumentationen. En misforståelse, en overreaktion (som ser ud til at være sket ved en misforståelse/overseelse af et indlæg), men Glenn er i øvrigt ikke den, der normalt overreagerer, og taget i betragtning, at der har været mange konflikter, hvor admin'er er blevet anklaget for ikke at gribe ind, er det forståeligt, men beklageligt. Jeg håber, at BillyDK vil acceptere dette og vende tilbage til wiki. Vi har brug for alle gode kræfter--Ramloser (diskussion) 25. jan 2018, 23:28 (CET)

Spørgsmålet besvaret. Videre forløb kræver ikke administratorassistance og anmodning lukket. --Pugilist (diskussion) 26. jan 2018, 10:47 (CET)