Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/DJ PhilZz og manglende kilder

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Bruger:DJ PhilZz er en produktiv bruger, som desværre ikke angiver kilder til sine artikler. Det drejer sig snart om rigtigt mange kildeløse artikler om nulevende sportsfolk.

Adskillige henvendelser gennem tiden er gået ubesvaret hen.

Kan andre evt. prøve at kommunikere med DJ PhilZz? Jeg har desværre kun en mindre blokering tilbage som kommunikationsform og det har jeg ikke lyst til.

Men det kan ikke blive ved. Jeg har af samme årsag fjernet hans auto-patruljeringsflag. Mvh KnudW (diskussion) 1. jun 2018, 17:23 (CEST)

Kan se du har skrevet mange beskeder til ham, og det er jo ikke kun et par dage, men faktisk i månedsvis. Selvom jeg normalt er fortaler for dialog, så er det jo svært at føre en, når modparten slet ikke skriver tilbage. Jeg tror ikke det hjælper noget, at en anden forsøger sig frem når der ikke er kommet en respons efter så lang tid. En kortere blokering med begrundelsen "ignorering af gentagende henstillinger" og en høflig besked om, hvorfor vi føler os nødsaget til det vurderer jeg som den bedste løsning. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 1. jun 2018, 17:31 (CEST)
Nu har jeg også skrevet en besked til ham. Så ser vi, hvad der sker. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 1. jun 2018, 17:43 (CEST)
Jeg har støttet advarslen. Så må se, om den bliver taget til efterretning.--Ramloser (diskussion) 1. jun 2018, 21:37 (CEST)
Hvis du har forsøgt at skrive henvendelser flere gange uden at de er blevet besvaret så er der en blokeringsårsag hvor der står "Læs din diskussionsside". -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 3. jun 2018, 21:13 (CEST)