Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Forbud til Tøndemageren

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Tøndemageren misbruger sin administratormyndighed til at true mig. Senest er det sket i forbindelse med, at jeg indsatte litteraturhenvisninger fra dewiki. Jeg har krævet påvisning af, at dette ikke er tilladt. Jeg betragter Tøndemagerens trusler som misbrug af hans administratormyndighed. Derfor vil jeg anmode andre administratorer om at afgøre, at Tøndemageren ikke må blande sig i mine redigeringer. Rmir2 (diskussion) 11. jul 2018, 21:47 (CEST)

  • Symbol comment vote.svg Kommentar - Jeg vil ikke blande mig i denne sag. Men jeg kan konstatere at jeg syntes at positiverne nu atter overskygges af negativerne og der spildes en forfærdelig masse tid på sager, hvor du står alene med en mening. Tid, som kunne bruges mere fornuftigt af alle parter. Mvh KnudW (diskussion) 11. jul 2018, 21:53 (CEST)
Det er trættende med al den personfnidder. Vi kan vælge at diskutere personsager i langdrag eller skrive en encyklopædi. Jeg vælger det sidste og opfordrer alle til at gøre det samme. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 11. jul 2018, 22:04 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Jeg er ikke administrator, men opfordrer en administrator til umiddelbart at lukke denne anmodning. Den har overhovedet ingen gang på jorden. Den er en gentagelse af råben og skrigen, som jeg ihvertfald er godt træt, her er det Rmir, der skriger, mens han afslår at rette op på det kaos han har skabt af copyvio! Jeg synes brugeren forstyrrer projektet! mvh Per (PerV) (diskussion) 11. jul 2018, 22:10 (CEST)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar - til Rmir2: du har multiple gange fået påtaler for din fremfærd over for andre brugere, herunder din opfattelse af forfølgelse. Du har også fået påtaler for din brug af kildemateriale. Hvis du er uenig med en bruger, er du velkommen til at tage diskussionen op med vedkommende - men der er absolut intet belæg for at søge forbud eller blokeringer på den baggrund. Denne måde at "diskutere" på er ikke konstruktiv, og ikke noget jeg ser med venlige øjne på. Hvis du, som i den konkrete sag, ikke kan argumentere tilstrækkeligt for hvorfor ubrugte kilder skal inkluderes, må du finde dig i at du ikke får ret. Sådan er spillereglerne for alle brugere, og altså også for dig. Det er surt, men kom videre. Jeg anser denne AOA for at være spild af tid, om det så er bevidst eller ikke. Intet forbud herfra. --Medic (Lindblad) (diskussion) 11. jul 2018, 23:54 (CEST)

Anmodningen om forbud imødekommes ikke og sagen lukkes. --Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. jul 2018, 23:16 (CEST)