Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/fjernelse af ip adresse - jeg ændrede Martin short uden at have en profil, nu står mi ip adresse i stedet for mit brugernavn - ønsker hjælp til at få den fjernet/ ændret til mit brugernavn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Z (Skrev THrise (diskussion • bidrag) 2016-12-27 20.24. Husk at signere dine indlæg.)

Nej. Wikipedias administratorer har andet at lave. Redigeringen er bagatelagtig. Hvis man er logget ind eksisterer problemet ikke. Ingen grund til at lade sagen skabe præcedens. Hvad er årsagen til anmodningen? --Madglad (diskussion) 27. dec 2016, 20:47 (CET)
Det Bruger:Madglad prøver at sige er at redigeringshistorik kun fjernes ved grov chikane såsom hvis redigeringen indeholdt afsløring af personfølsomme oplysninger. En IP-adresse tæller i denne forbindelse ikke som en personfølsom oplysning, så vi kan desværre ikke efterkomme din anmodning. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. dec 2016, 20:51 (CET)
Og der er da heller ikke andre problemer i, at en ændring står med ip-adresse. Det har mange af os også prøvet. Så bare lig ind næste gang. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. dec 2016, 22:13 (CET)
Der er international debat om IP-adresser er personfølsomme oplysninger, så sagen er ikke så firkantet. Hvis brugeren finder at det er et problem, tæller det klart som argument for at den konkrete IP-adresse er en følsom oplysning, og så voldsomt et problem er det ikke at imødekommet en venlig forespørgsel. --Palnatoke (diskussion) 27. dec 2016, 23:29 (CET)
Ente skal vi skjule IP'er, eller også skal vi ikke. Der står en advarsel når man rediger uden at være logget ind, at den vil bruge ens IP adresse. Syntes bestemt ikke vi skal skjule IP'er fordi ejeren ikke ønsker den vist. Så må man log ind eller lade være :-) --SimmeD (diskussion, bidrag) 27. dec 2016, 23:38 (CET)
  •  Kommentar @Palnatoke: Isoleret set er det ikke et problem. Det egentlige problem er at enkeltsager skaber præcedens. Der er ingen objektiv grund til at skjule redigeringen og hverken ip eller angiveligt brugernavn er "kendt" på Wikipedia. --Madglad (diskussion) 27. dec 2016, 23:43 (CET)
"Der står en advarsel" ja, men det betyder ikke at brugeren har set, læst eller forstået den. --Palnatoke (diskussion) 28. dec 2016, 09:07 (CET)
Hvis brugeren ikke læser, ser eller forstår den advarsel, må det helt og holdent være brugerens problem, den er ret synlig, og den er formuleret aldeles klart, så det er ikke relevant som "undskyldning". -- Vrenak (diskussion) 28. dec 2016, 09:15 (CET)