Wikipedia:Gendannelsesforslag/Janni Christensen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svgNulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg skrev i går en artikel om fotomodellen Janni Christensen, kendt som Oddset-Janni, der af særlige grunde er specielt notabel. Artiklen var skrevet ganske forsigtigt for at overholde alle Wikipedias normer. Desværre er artiklen blevet slettet uden diskussion på WP:Slet og jeg kan heller ikke se hvem, der har slettet artiklen eller hvorfor. Som frontfigur for Danske Spils Oddset gennem ti år er hun blevet folkeeje som hende der ikke forstår sport. Også af anden grund er hun bemærkelsesværdig og samlet gør de to forhold hende notabel.Peter Mulvany 4. nov 2010, 09:08 (CET)

Det var mig der slettede og jo, du kan have ret i at den skulle have været over et sletningsforslag.
Men det var netop pga. den anden grund (dette kommer til at lyde kryptiskt, men rent juridiskt kan det ikke diskuteres offentligt. Send en mail, hvis der er nogen der vil have detaljer.) at jeg slettede den hurtigt. Tidligere sager har vist at den slags oplysninger konstant bliver tilføjet og derved er vi ude på gyngende grund, med mindre at artiklen konstant overvåges.
Jeg vil så ikke give dig ret i at den anden grund er nok til notabilitet, efter min mening. Det er jo ikke noget voldsomt spektakulært. Knud Winckelmann 4. nov 2010, 09:25 (CET)
Jeg har gendannet og skrivebeskyttet artiklen. --Palnatoke 4. nov 2010, 09:37 (CET)
Hurtig og smart respons. Cool! Peter Mulvany 4. nov 2010, 10:50 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Artiklen blev gendannet af Bruger:Palnatoke 4. november 2010, men er nu slettet igen pr. Wikipedia:Sletningsforslag/Janni Christensen
- Sarrus (db) d. 23. dec 2010, 10:43 (CET)

Runde 2:

Janni Christensen kan tilsyneladende vække følelser i folk. Slettet, gendannet og slettet igen. - Og nu foreslået gendannet igen. Begrundelse for gendannelse fremgår af den nu afsluttede slettediskussion, hvortil henvises. Pugilist (diskussion) 19. dec 2013, 17:16 (CET)

  • Gnome-undelete.svg Gendan - Jf. mine kommentarer på slettesiden. Pugilist (diskussion) 19. dec 2013, 17:16 (CET)
  • Edit-delete.svg Gendan ikke - Jf. mine kommentarer på slettesiden. Rmir2 (diskussion) 19. dec 2013, 17:36 (CET)
  • Edit-delete.svg Gendan ikke - Jf. runde 1 eller er vi efterhånden kommet til runde 23? --Kontoreg(Henvendelse) 19. dec 2013, 20:03 (CET)
  • Symbol question green.svg Spørgsmål Så vidt jeg har forstået argumenterne, er hun kendt for at være kendt? --|EPO| COM: 20. dec 2013, 09:59 (CET)
Det er den gamle historie om Amalie, Sidney, Linse og Gustav en gang til. Janni Christensen har været eksponeret i medier af forskellige årsager, men kan ikke hævde notabilitet ved at have fået en nobelpris eller at have skabt verdenskunst. Normalt tillader vi, at "de kendte af de kendte" får en artikel. Artiklerne om de fire førnævnte er blandt de mere læste på Wikipedia, så det må konstateres, at der er en ret stor interesse for den type artikler. Skrives de fornuftigt, kan de indeholde lidt reel information om de biograferede, der måske kan være fornuftig nok som modstykke til den ellers noget kulørte beskrivelse i andre medier. Pugilist (diskussion) 20. dec 2013, 10:08 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Der er ikke tilstrækkelig opbakning til at gendanne artiklen. --|EPO| COM: 17. jan 2014, 15:59 (CET)