Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Island

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Island[redigér wikikode]

Afgøres 14. november 2020

Stemmer[redigér wikikode]

Kommentarer[redigér wikikode]

  • Endnu en flot og fyldestgørende artikel, man kun kan undre sig over endnu ikke er blevet GA. Den har alt det, en FA bør have - oven i købet en lang række flotte billeder. Indtil videre har jeg kun en enkelt anke, og det er - for dem der kender mig nok ikke overraskende - længden på det indledende afsnit. Det indledende afsnit bør være et resumé, der kort opsummerer artiklen - ikke en længere afhandling. Uddybningen følger jo neden under i selve artiklen. Navnlig af hensyn til mobilvisning bør det indledende afsnit om Island nok halveres - lidt a la Frédéric Chopin, IC4 og Rødlos. Og så plejer vi heller ikke at have kildeangivelser i det indledende afsnit, men det bør kunne vente til FA. --Morten Haagensen (diskussion) 31. okt 2013, 19:44 (CET)
  • Symbol comment vote.svg Kommentar Billeder skal anvendes med omhu; det at der står f.eks. 'islandsk får' uden anden billedtekst eller indhold der beskriver noget særligt ved islandske får, virker forkert. Det korrekt at store dele af dyrelivet på island er drævet af kvæg og får, men billeder skal bruges til at illustrerer noget der ikke kan læses ud fra teksten eller virke forstærkende/beskrivende ud fra teksten - dette er vist ikke tilfældet her. Mvh. --Xhmee 4. nov 2013, 23:43 (CET)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
9 ud af 9 (100 %) af de ikke-neutrale stemmer støtter, at artiklen udnævnes til god status. Artiklen udnævnes hermed til god.
--Morten1997 (diskussion) 17. nov 2013, 12:50 (CET)