Wikipedia:Landsbybrønden/Idioti

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg indstillede Mandarin (embedsmand) til {{hurtigslet}}, med begrundelsen

en arikel fra det forrige forrige århundrede OG uden kilder OG slet ikke en artikel

og Bruger:Steenth tilbagestillede så redigeringen med begrundelsen

hurtigslet er til hærværk eller redigeringsfejl - det er det ikke her

Bruger:Steenth giver sit synspunkt til kende, og det er helt iorden. Men Bruger:Steenth giver ikke feedback til min begrundelse, og det er ikke helt iorden. Jeg bryder mig ikke om redigringskrige, når de drejer sig om noget så uvæsentligt som en sætning (Mandarin (embedsmand) består af en sætning) så jeg vil hellere lave et opslag her. Og godt nytår Sechinsic (diskussion) 1. jan 2018, 21:03 (CET)

Hvis du ønsker at få slettet artiklen, kan du starte en diskussion på WP:SLET. Alternativt kan du udvide artiklen :-).
- Sarrus (db) d. 1. jan 2018, 21:08 (CET)
Enig med Sarrus, og iøvrigt gavner det ikke diskussionsklimaet at starte et indlæg med Idioti. Det er faktisk fulgt muligt at udvide artiklen fra f.ex. svensk wikipedia; men det er selvfølgelig nemmere at skrive {{slet}} end seriøst at gå ind og forbedre en artikel. mvh Per (PerV) (diskussion) 1. jan 2018, 21:13 (CET)
{{hurtigslet}} er ikke til en artikel, som er oprettet i 2006 - som desværre ikke har flytte sig meget siden. Jeg er lidt hård på håndhæve, at formålet med Hurtigslet er til sider, som oprettet som følge af hærværk eller redigeringsfejl.- Det er det åbenlyst ikke her. Artikel havde i i forvejen en {{substub}}, som netop bruges til alt for korte artikler, som en anden bruger har forsynet med tidligere i 2017. Langt bedre måde at håndtere den slags tilfælge på. --Steen Th (diskussion) 1. jan 2018, 21:24 (CET)
Jeg synes det er ærgerligt. Det er som jeg tvinges ind i en passiv-aggressiv attitude, og det befinder jeg mig ikke godt ved. Kald en spade for en spade - det her er idioti. (og godt nytår) Sechinsic (diskussion) 1. jan 2018, 22:20 (CET)
@Sarrus : Det er lettere at lave en {{Wiktionary omdirigering}} Sechinsic (diskussion) 1. jan 2018, 22:24 (CET)
Hvad snakker du om? Og siden hvornår er det blevet praksis at lave artikler med det eneste formål at henvise til et søsterprojekt? Det er mig bekendt ikke gængs praksis her på stedet.
- Sarrus (db) d. 1. jan 2018, 23:07 (CET)
Må hellere præcisere det første spørgsmål: Hvad har {{Wiktionary omdirigering}} med indsættelse af {{hurtigslet}} at gøre?
- Sarrus (db) d. 2. jan 2018, 09:41 (CET)

Det er ikke et generelt synspunkt, men kun noget jeg kom til at tænke på i denne konkrete situation. Det er tilladt at tænke videre selv. Sechinsic (diskussion) 2. jan 2018, 13:35 (CET)

”Tænke videre selv” om hvad? Sammenhængen mellem {{Wiktionary omdirigering}} og indsættelse af {{hurtigslet}}? Hvis du tænker på en henvisning fra mandarinartiklen til Wiktionary, ser jeg ingen grund til det. Der er hverken grund til at slette artiklen eller at lede folk videre til Wiktionary. Der bør absolut være en artikel om emnet på Wikipedia. Desuden bør du selv forklare dig og ikke bede folk om at “tænke videre selv” - vi har andet at lave end at agere tankelæsere.
- Sarrus (db) d. 2. jan 2018, 13:44 (CET)
Og så er diskussionen vist slut. Ønskes artiklen slettet indstil den til det på WP:SLET - og ellers er emnet vist uddebatteret. mvh Tøndemageren (diskussion) 2. jan 2018, 14:12 (CET)