Wikipedia:Landsbybrønden/Krise på Ugens artikel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Krise på Ugens artikel[redigér wikikode]

Så er der igen krise på Wikipedia:Ugens artikel/Nomineringer/Wikipedia:Ugens artikel. Der er meget få wikipedianer der deltager, der er meget få artikler at vælge imellem og det går udover kvaliteten af det valgte artikler. En opfordring deltag gerne i udvælgelsen med forslag til artikler og med aktivt at stemme på dem du synes er bedst. Villy Fink Isaksen (diskussion) 24. sep 2018, 08:29 (CEST)

Fin opfordring. Jeg vil tilføje, at artikler der vælges med fordel ofte kan tåle en gennemlæsning og udbygning/tilføjelse af kilder etc. Dette er også en måde at hjælpe UA-systemet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 24. sep 2018, 08:41 (CEST)
Ugens artikel er fuldstændig overflødig. Folk tilgår W for at finde en artikel om et bestemt emne. Lad os stoppe med at spilde tid på Ugens artikel. --Madglad (diskussion) 25. sep 2018, 08:49 (CEST)
Du kan da være ligeglad med, hvad andre bruger deres W-tid på, al den tid det ikke ødelægger W. Måske du skulle undlade at spilde vores andres tid på W med konstant brok.
- Sarrus (db) d. 25. sep 2018, 18:56 (CEST)