Wikipedia:Landsbybrønden/Sammenskrivning af flere vektoraritmetik-relaterede artikler

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Sammenskrivning af flere vektoraritmetik-relaterede artikler[redigér wikikode]

Vil bare lige høre lidt fra jer andre omkring

Nuværende er der følgende artikler omkring vektoraritmetik:

Jeg kan ikke helt finde hale eller hoved i det her. Jeg synes det virker rodet, og forestiller mig at nogle af disse artikler kunne evt. sammenskrives, flyttes eller slettes. Hvad tænker i? vh. LouisCle (diskussion) 16. aug 2019, 17:48 (CEST)

Hej LouisCle - jeg synes ikke der er noget problem med det. (har lige tilføjet interwiki til ydre produkt). Herudover har mange andre landes wiki også samme artikler. --Glenn (diskussion) 16. aug 2019, 18:10 (CEST)
Efter at have set lidt på det, er jeg enig med Bruger:Glenn. Det eneste der mangler er vist en kort omtalte (og henvisning) på Vektor (geometri) til Ydre_produkt. --Honymand (diskussion) 16. aug 2019, 19:52 (CEST)
Jeg er ikke enig. Krydsprodukt og skalarprodukt er ikke det samme (se evt. en:wiki for samme emner). Artiklen om vektorer bør, som den gør nu, indeholde et kort afsnit om begge og en henvisning. Ligeledes er Ydre produkt et særskilt emne (igen, se wn:wiki). Derfor bør disse som minimum opretholdes, ligesom jeg synes det er fint at et opslag af vektorprodukt ender i en flertydig side, der henviser til både skalar- og kyrdsproduk. Toxophilus (diskussion) 16. aug 2019, 21:06 (CEST)
Jeg havde slet ikke tænkt over det formål, tak for information, Glenn :-) ! vh. LouisCle (diskussion) 17. aug 2019, 00:46 (CEST)

Landsbybrønden er ikke det rette sted at diskutere sammenskrivningsforslag, brug Wikipedia:Sammenskrivningsforslag eller i mindre principielle tilfælde, sidernes diskussionssider. I øvrigt enig med Toxophilus. Symbol delete vote.svg Sammenskriv ikke /Madglad (diskussion) 17. aug 2019, 06:49 (CEST)

Dette var ikke et sammenskrivningsforslag. Jeg spurgte blot til om der var en tanke bag denne opdeling af artikler. vh. LouisCle (diskussion) 17. aug 2019, 15:20 (CEST)