Wikipedia:Landsbybrønden/Tidsskemaer (evt. også som skabelon)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tidsskemaer (evt. også som skabelon)[rediger kildetekst]

Dette forslag går ud på at isætte tidsskemaer i de mange (fremtidige og nutidige) wiki-artikler. Formålet er at sætte artiklen i en tidskontekst med bedre læseroverblik for øje - og letter tværnavigering.

Det er inspireret af den engelske Wikipedia. Kig f.eks. på: en:Neolithic, en:Holocene (den sidste burde have lagt oversigten ud til højre?).

Eksempler:

Den store tidsoversigt ses i jordens historie.

mvh Glenn 27. mar 2005 kl. 13:53 (CEST)


Hentet fra Glenns diskussion:
Hej Glenn
Var det ikke en idé at lave de tidsskemaer som skabeloner så de lettere kan genbruges på andre relevante sider ?
vh. Nico 27. mar 2005 kl. 13:21 (CEST)
Det ser ud som en god ide Glenn :-) Mvh Malene Thyssen 27. mar 2005 kl. 22:21 (CEST)
Jeg mener at det på en og anden måde er forkert at blande forskelige tidsperiode fra forskelige systmener. Haabet 8. apr 2005 kl. 18:52 (CEST)



Da jeg stadig føler mig som novice på feltet vil jeg blot spørge hvodsna man kan lægge billeder over i "Commons". Jeg har lagt nogen stykker i mine egne artikler om forskelligt værktøj, men måske andre også kunne tænkes at ville bruge dem. Grunden er også at jeg kunne tænke mig at bringe endnu flere illustrationer.

Og så ser jeg at skribenter her har signaturer med klokkeslet og dato. Men hvordan?

Jeg prøver:

Vindskibelig hvislen B Askholm

Hej Børge
Du underskriver ved at skrive tilder - fire tilder (~) giver både signatur, dato og klokkeslet. Du kan også bare nøjes med at trykke på krussedulleknappen nr. to fra højre i redigeringsbarren over redigeringsvinduet her.
Uploads af billeder til Commons...hmm jeg skriver lige en lille vejledning her. Når den er klar laver jeg link til den fra Forsiden for skribenter - under punktet "Hvordan gør jeg det?".
Mvh Malene Thyssen 27. mar 2005 kl. 22:21 (CEST)


Tak, Malene

Jeg har skrevet et par artikler som jeg vist i grunden gerne vil have udryddet igen. Den ene er "Ordbogen Træsmedens Håndværktøj" (som Håbet så håbefuldt mente skulle hedde snedker), den anden er "Træsmed", som skal skrives om. --B. Mathias Askholm 29. mar 2005 kl. 14:13 (CEST)

Hej Børge

Du indsætter blot {{slet}} i den artikel du er sikker på skal slettes. Når en administrator så ser den i en liste sletter vedkommende den. Bare klik og klister {{slet}}. Du bør i artiklen eller i kommentarlinien skrive hvorfor den skal slettes.

mvh Glenn 29. mar 2005 kl. 20:48 (CEST)