Wikipedia:Sletningsforslag/Adnan Avdic

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Adnan Avdic er ifølge artiklen en "herboende ufaglært udenlandsk salafist, der ofte i medier udtaler sig kritisk om, at de såkaldte "vantro" (ikke-muslimer) har en kritisk holdning til Islam". Indholdet er sikkert rigtigt (og er i et vist omfang kildebelagt), men bortset fra, at medierne tilsyneladende hr stillet lidt spalteplads til mandens rådighed, så synes han ikke at have præget debatten i væsentlig grad. Pugilist (diskussion) 2. dec 2013, 09:00 (CET)

  • Slet - Der findes mange mennesker, der har mere eller mindre velfunderede meninger om dette og hint. Det er imidlertid ikke tilstrækkeligt at have en holdning til noget, og ej heller, at et eller flere medier har fundet det relevant at viderebringe budskaberne. Notabilitet kræver, at personen selv har bidraget aktivt til debatten andet end ved at have en særpræget mening, der så udstilles i en voxpop. Pugilist (diskussion) 2. dec 2013, 09:00 (CET)
  • Slet - mangler notabilitet. --Pixi Uno (diskussion) 2. dec 2013, 16:29 (CET)
  • Slet Hvor ligger notabiliteten henne. --Søren1997 (diskussion // Projekter // bidrag) 2. dec 2013, 17:32 (CET)
  • Slet Enig i Pugilist's argumentation. Toxophilus (diskussion) 3. dec 2013, 21:31 (CET)
Konklusion:
Enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 10. dec 2013, 11:34 (CET)