Wikipedia:Sletningsforslag/Bytte Bytte Købmand

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Den, tilsvarende kategori om stand-up, indeholder artikler om stand-up tv-serier, ikke selve showene for de enkelte komikere. Der, kan sjældent (pt. aldrig med de nuværende artikelr i kategorien) skrives indhold, dewr retfærdigører to forskellige artikler. Den, seneste tids reklame for Matthesens nye show, har også oberbevist mig om at der vist ikke rigtigt kan skrives, noget af værdi til at fylde det her artikler ud. Foreslår, samtidig også man prøver at tage en diskussion om de andre artijkler i kategorien. Mvh. --Trade (diskussion) 22. sep 2012, 21:03 (CEST)

  • Slet – En enkel optræden for år tilbage har ikke særlig notabilitet. --Rmir2 (diskussion) 22. sep 2012, 22:00 (CEST)
  • Behold - Er et velkendt show (og eksperimenterende show), af to meget kendte komikere i Danmark. Men artiklen skal dog udbygges kraftigt! mvh Tøndemageren (diskussion) 23. sep 2012, 13:01 (CEST)
  • Neutral Jeg vil mene at dette show er lige så notabelt som danske film, men jeg er ikke sikker på hvor meget der er at skrive om showet. Derfor forholder jeg mig neutralt, men jeg hælder dog til Behold. --Cgtdk (diskussionbidrag) 24. sep 2012, 18:38 (CEST)
  • Behold - Jeg syntes ikke det skal slettes, da som Tøndemageren sagde, at det er to meget kendte komikere. --Simeondahl (diskussion) 28. sep 2012, 13:45 (CEST)
  • Behold - Jeg synes den er ligeså notabel som visse danske film og teaterstykker. Den er udgivet på DVD, hvilket har øget kendskabet til showet. Men jeg vil foreslå at man samler artiklerne om hans shows i én artikel. Toxophilus (diskussion) 30. sep 2012, 18:03 (CEST)
Konklusion:
- Artiklen beholdes. --Simeondahl (diskussion) 3. okt 2012, 19:27 (CEST)