Wikipedia:Sletningsforslag/Christian Eriksen (flertydig)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  • Slet Jf. Wikipedia:Flertydige titler#Kun to betydninger i alt skal der ikke oprettes en flertydig-side, hvis der kun er en hovedbetydning og én sekundær betydning af et flertydigt navn. Derfor foreslår jeg at Christian Eriksen (flertydig) slettes og erstattes af {{harflertydig3|fodboldspilleren|Christian Eriksen (skuespiller)}} i toppen af Christian Eriksen. Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 13. apr 2018, 13:05 (CEST)
  •  Kommentar - Gør det noget ? Der er mange med det navn, og der kommer vel en eller flere inden længe, som vi skal skrive på listen. --Pugilist (diskussion) 13. apr 2018, 13:39 (CEST)
    •  Kommentar - Pudsigt nok er der tilsyneladende ikke helt så mange Christian Eriksener, som jeg måske lige havde forestillet mig. F.eks. i telefonbogen/navnebogen (KTAS) for København 1985/86 er der således blot 5 ved dette navn (i hvert fald med Christian som første fornavn) foruden en enkelt C Eriksen og en enkelt Ch Eriksen, som man jo ikke lige kan slutte sig til, hvad står for. De fem Christian Eriksener er: Christian Eriksen, Assistent; Christian Eriksen, Købmand; Christian Eriksen, Vinduespudser; Christian Bro Eriksen, Direktør, H.D. & Christian Hammer Eriksen, Montør. En netsøgning synes at vise, at Christian Bro Eriksen var direktør i ØK (sidst i 1960'erne i Eksportafdelingen), men det gør ham nok ikke(?) lige med det første notabel til en egen artikel alene på det grundlag? Ole Ryhl Olsson (diskussion) 30. apr 2018, 16:50 (CEST)
  •  Kommentar - Vil lige prøve at se om jeg kan huske at tjekke efter derhjemme, om der skulle være flere Christian Eriksener i mine forskellige leksika (har mere end et dusin leksika fra forskellige tidsperioder i mine reoler). Ole Ryhl Olsson (diskussion) 27. apr 2018, 15:51 (CEST)
Behold - Jævnfør Pugilists kommentarer og tillige fordi, jeg har udvidet artiklen noget i forhold til, hvordan den så ud,før sletningsforslaget blev stillet. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 30. apr 2018, 16:50 (CEST)
Behold - kan ikke se hvorfor den skal slettes ---Zoizit (diskussion) 30. apr 2018, 16:58 (CEST)
Konklusion:
Der er nu mere end to navne på listen, og da der ikke ses at være konsensus om sletning, bevares flertydig-siden. --Pugilist (diskussion) 13. maj 2018, 21:46 (CEST)[svar]