Wikipedia:Sletningsforslag/Jesper Dupont

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jesper Dupont er en dansk sceneinstruktør og skuespiller. Bruger:Act111 har oprettet. Efter jeg påpegede notabiliteten blev der indsat en del kilder, men artiklen trænger til en kærlig hånd. Der er kort opslag på danskefilm. Han har modtaget en Reumert talentpris i 2012. Tæller den som en "rigtig" Reumert, for den gives til flere personer samtidig. Hvis den gør det, så burde notabiliteten være i orden. Han har også dubbet to tegnefilm, og udgivet et album anmeldt af GAFFA. Toxophilus (diskussion) 26. aug 2020, 10:17 (CEST)

  • Behold - Alsidig veldokumenteret karrierre, Reumerts Talentpris mm - ser ingen grund til at slette; Som alle andre steder er der altid plads til forbedringer, men mener relevansen er OK. - Nico (diskussion) 26. aug 2020, 10:24 (CEST)
  • Behold - Jeg ser ikke nogen grund til at slette en velfungerende artikel. Notabiliteten er også fin nok. John Cambrick (diskussion) 26. aug 2020, 19:27 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at beholde. --|EPO| COM: 6. sep 2020, 13:13 (CEST)