Wikipedia:Sletningsforslag/Johann Friedrich, Lensgreve Struensee

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg indstiller omdirigeringssiden Johann Friedrich, Lensgreve Struensee til sletning, jeg finder ikke belæg for at dette skulle være det korrekte navn for Johann Friedrich Struensee--Kim Bach (diskussion) 29. jul 2018, 17:39 (CEST)

Jeg er for så vidt enig i, at omdirigeringen er spøjs, men da dens eneste funktion er at pege mod den rigtige side, har jeg lidt svært ved at se, hvilken skade den gør? --Medic (Lindblad) (diskussion) 29. jul 2018, 19:09 (CEST)
Enig i at det er en detalje. Grunden til min indstilling er at jeg finder at sidens navn er faktuelt forkert. --Kim Bach (diskussion) 29. jul 2018, 19:25 (CEST)
Slet Den helt korrekte form er uden komma, altså Johann Friedrich Lensgreve Struensee, men jeg finder det desuden usandsynligt at nogen skulle ønske at indtaste det fulde navn på den form for at søge. Skulle man så også have de andre som redirigeringer f.eks. Lensgreve Johann Friedrich Struensee og Johann Friedrich Struensee, Lensgreve eller sågar Johann Friedrich Struensee (Lensgreve). Har nogen i en anden artikel behov for at linke til en specifik måde at skrive navnet på kan de jo bare skrive Johann Friedrich Lensgreve Struensee. --Honymand (diskussion) 29. jul 2018, 19:42 (CEST)
Jeg er på linje med Medic. Denne omdirigeringen skaber ikke. Hellere end en for meget end en for lidt. Jeg har kun par enkelte tilfælge anmodet om sletning - det var kun hvis det omstillere til noget forkert. Det gør den ikke her. --Steen Th (diskussion) 29. jul 2018, 22:11 (CEST)
Giver at det er lidt af en overreaktion fra min side, men omdirigeringssiden er oprettet af en anonym Bruger:62.28.64.102 som også ændrede to artikler, så de henviste til omdirigeringssiden, rettelser jeg rullede tilbage. Mit forslag skyldes også at jeg ville undgå mere af det.--Kim Bach (diskussion) 29. jul 2018, 22:35 (CEST)
  •  Kommentar - Vi har stribevis af omdirigeringssider, der er faktuelt forkerte. Men virkeligheden er blot, at vi alle begår fejl engang imellem, og ligger en omdirigeringsside og fanger eksisterende eller potentielle fejl op, gør de en positiv forskel. Jeg kan ikke lige vurdere, om den konkrete omdirigeringsside er for fjollet, men som nævnt af andre, skader den ikke. --Pugilist (diskussion) 31. jul 2018, 10:11 (CEST)
  •  Kommentar - Mit forslag var nu også tænkt som et signal til en anonym bruger, jeg kan jo have valgt at skrive noget på brugerens diskussionsside. Jeg trækker forslaget tilbage, det er spild af tid :-) --Kim Bach (diskussion) 31. jul 2018, 12:15 (CEST)
  • Behold - Jeg vil sige behold - og lad os så komme videre til noget mere vigtigt. Ole Ryhl Olsson (diskussion) 29. aug 2018, 17:47 (CEST)
    Ja, er der ikke en der kan slette mit sletteforslag, jeg har jo selv fundet at det var et slet forslag, så slet den, eller skal jeg oprette et sletteforslag for sletteforslaget. Over and out. :-) --Kim Bach (diskussion) 29. aug 2018, 22:33 (CEST)
  • Konklusion Omdirigeringen slettes ikke. Selv om der er et 1-1 slet/behold-tilkendegivelser viser mange af kommentarerne at der generelt er opbakning til at beholde omdirigeringen. -- InsaneHacker 🕊️ (🗨️) 13. sep 2018, 13:19 (CEST)