Wikipedia:Sletningsforslag/Kenny Duerlund

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Det virker ikke til, at han som professionel er slået igennem endnu. Han deltager i den kommende Melodi Grand Prix. Jeg mener ikke, at der er tilstrækkeligt store bedrifter til at beholde artiklen. Man kunne mistænke, at den IP-bruger, der redigerer artiklen, er identisk med artiklens emne. --|EPO| COM: 3. feb 2020, 12:57 (CET)

  • Slet - hvis han vinder og går videre til Eurovision kan vi gendanne. Toxophilus (diskussion) 3. feb 2020, 13:49 (CET)
  •  Kommentar - Begrebet "professionel" inden for kunst og udøvende kunst er lidt pudsigt. Men skal vi forholde os til, at han er professionel, kan det blot konstateres, at vi har et hav af artikler om udøvende kunstnere, der på ingen måde lever af deres kunst. Konkret synes jeg ikke, at biograferedes meritter er så ringe endda. Deltagelse i Dansk MGP og en hovedrolle ved en større opsætning af en kendt musical er ikke så småt endda. Foreløbig Neutral, men jeg hælder nok til behold, hvis der kan komme lidt mere indhold og kilder til artiklen. Det gør ikke noget, at en interesseret læser, kan finde neutral kildebelagt information om en sanger/skuespiller, der har en vis eksponering. --Pugilist (diskussion) 5. feb 2020, 09:46 (CET)
Konklusion:
Indtil videre må konklusionen blive at slette. Hvis han vinder eller opnår stor opmærksomhed, vil det være relevant at gendanne. --|EPO| COM: 24. feb 2020, 11:32 (CET)