Wikipedia:Sletningsforslag/Kevin Arnold

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Ifølge artiklen er han tilsyneladende en kristen missionær. Gennem sine møder og taler med folk, har han opnået opmærksomhed i regionale og landsdækkende medier.

Der er ikke mange missionærer, så det kan være svært at sammenligne ham med andre tilsvarende. Men kan man måle noget på hans resultater? Har han opnået noget? Har folk omkring ham? --|EPO| COM: 30. nov 2014, 10:48 (CET)

  • Slet - selve den omstændighed, at lokale medier har kørt en historie om ham, fordi han ikke er som de fleste, giver ikke mere end de 15 minutters berømthed. At artiklens opretter så også ønsker at missionere på Wikipedia giver ikke mere troværdighed. Pugilist (diskussion) 30. nov 2014, 10:59 (CET)
  • Slet - Det er selvpromovering og han er heller ikke notabel, det er dog svært at læse i artiklen at han ikke er notabel, da han har smurt virkelig tykt på. --Patchfinder (diskussion) 30. nov 2014, 16:58 (CET)
  • Slet. Ikke notabel. Thomas Vedelsbøl (diskussion) 30. nov 2014, 17:24 (CET)
  • Slet - Niksen biksen. Vejet og fundet for let. Toxophilus (diskussion) 30. nov 2014, 21:47 (CET)
  • SletFrits063 (diskussion) 30. nov 2014, 21:48 (CET)

Svar på kritik: Der står intet sted i artiklen "kom og tro på Jesus", og den taler heller ikke positivt om Kevin Arnold. Den fortæller neutralt om fakta hvad han har lavet, hvem han er og har opnået. Jeg synes der er meget misundelse herinde. (Skrev ‎Jesperjensen00 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Og problemet er at folk ikke mener at han har lavet eller opnået særligt meget. Dét er da ikke misundelse. --|EPO| COM: 1. dec 2014, 20:36 (CET)
Svar: Der skal vel også være plads til lokal-kendte her på siden, ellers bliver det vel fattigt hvis kun Mozart er her, som kan bevise en masse værker. Moses Hansen står her vel også, selvom mange folk ikke kan lide ham. (Skrev ‎Jesperjensen00 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
Der skal som udgangspunkt ikke være plads til lokalkendte, jf. Wikipedia:Kriterier for biografier. Mozart er her, fordi man netop kan bevise en masse værker. Moses Hansen står fordi han netop ikke er blot er lokalkendt. --|EPO| COM: 1. dec 2014, 20:48 (CET)
Svar: Så du påstår der ingen lokal-kendte er på Wiki? Han er kendt fra Midtjylland og op til Frederikshavn, er det så regional? ...synes du går i detaljer. Men kan du hjælpe mig med at kategoriser den, for det kan jeg slet ikke finde ud af? :)--Jesperjensen00 (diskussion) 1. dec 2014, 21:32 (CET)Jesperjensen00
Han er kendt i hele Danmark blandt teenagere, det står både i artiklen og bevist i links.--Jesperjensen00 (diskussion) 3. dec 2014, 20:49 (CET)jesperjensen00
Det som EPO påpeger er, at dette ikke er en lokal encyklopædi, men et opslagsværk for den almende person, og derfor er der en nedre grænse for notabilitet. Du bringer selv Mozart og Moses Hansen på banen, og der burde ikke være skyggen af tvivl om, hvorfor førstnævnte er notabel. Om folk kan lide Moses Hansen eller ej er underordnet i denne sammenhæng. Det der betyder noget, er at han har fået meget omtale i forskellige forbindelser, han har medvirket i tv-programmer og debatter, og de fleste danskere vil nok have en ide om, hvem han er - om de bryder sig om ham eller ej. Der findes nogle klare regler for, hvad der giver notabilitet, og i tvivlstilfælde laver man, som det er gjort i dette tilfælde, et sletningsforslag, hvor der på demokratisk vis stemmes om notabiliteten af en given artikel. Jeg har i øvrigt tilladt mig at lave nogle indrykninger, for at lette overskueligheden af diskussionen. Mvh. Toxophilus (diskussion) 3. dec 2014, 21:04 (CET)

Svar: Kevin Arnold er kendt i hele landet blandt mange unge.(Skrev Jesperjensen00 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Lad os definere 'kendt', 'mange' og se en kilde til påstanden. --|EPO| COM: 4. dec 2014, 21:47 (CET)

Svar: nu er virkelighed og sandhed ikke altid det samme. Jeg kender flere kendte, som ikke er fine nok til Kraks Blå Bog, men det gør dem jo ikke til mindre kendte og populære. --Jesperjensen00 (diskussion) 5. dec 2014, 00:08 (CET)jesperjensen00

Konklusion:
Bortset fra artiklens opretter fuld enighed om sletning. Pugilist (diskussion) 8. dec 2014, 15:14 (CET)