Wikipedia:Sletningsforslag/Lokallisten (Rudersdal Kommune)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hvorfor er Lokallisten (Rudersdal Kommune) notabel? En almindelig lokalliste, som har fået valgt nogle hoveder til byrådet. Det er rimeligt klart at foreningen ikke er notabel. - og hvis den pludselig er, så vil jeg mene at samtlige lokale partiforeninger fra de etablerede partier også er det, da de har haft ligeså meget, måske mere, indflydelse på de kommunale beslutninger rundt om i landet. NB. Artiklen er oprettet af dem selv. --Pixi Uno (diskussion) 25. sep 2013, 18:02 (CEST)

  • Slet - jf. ovenstående. --Pixi Uno (diskussion) 25. sep 2013, 18:02 (CEST)
  • Behold Denne liste har gennem tre årtier fået valgt folk til byrådet, hvad der er mere end hvad mange lokale partiforeninger formår. De lokale partiforeninger er i øvrigt generelt dækket af artiklerne om partierne. --Palnatoke (diskussion) 26. sep 2013, 11:12 (CEST)
  • Behold Som Palnatoke bemærker, vil man ved at læse om de etablerede moderpartiet få et udemærket indblik i ideologi, historie, kontroverser m.m., som også kendetegner deres lokale afdelinger. Jeg er selv skribent på denne artikel, men mener den har sin relevans i kraft af partiets særegenhed, dets historie og størrelse. Andre borger- og lokallister er desuden beskrevet på den danske wikipedia. Soeren.bjerregaard (diskussion) 26. sep 2013, 12:37 (CEST)
  • Behold - Lokallistens styrke taget i betragtning anser jeg den for notabel. Rmir2 (diskussion) 26. sep 2013, 16:26 (CEST)
  • Behold - Jeg mener også at artiklen er notabel, idet partiet har været i stand til at have kandidater i byrådet i mange år i træk. Hvordan ser du, at den er oprettet af dem selv? Toxophilus (diskussion) 26. sep 2013, 18:48 (CEST)
  • Behold - Lokallisten er netop ikke en lokalafdeling af et etableret parti, men en selvstændig organisation, der har eksisteret siden 1980'erne uden relation til et landsdækkende parti. Det er Rudersdal kommunalbestyrelses næststørste i stemme og mandattal. Spidskandidaten fik ved sidste valg mere end 3000 personlige stemmer, hvilket gav hende det næsthøjeste personlige stemmetal. I øvrigt er Lokallisten (Rudersdal Kommune) ikke den korrekte betegnelse. Artiklen burde hedde: Lokallisten i Rudersdal, da det er navnet på organisationen. . --Wivet (diskussion) 2. okt 2013, 17:20 (CEST)
Konklusion:
Selv når man bortser fra bidrag fra brugere, hvis eneste bidrag (næsten) har været til artiklen og denne slettediskussion, er der ikke konsensus for en sletning. Artiklen beholdes. Pugilist (diskussion) 2. okt 2013, 21:01 (CEST)