Wikipedia:Sletningsforslag/Louise Ertmann Baunsgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Louise Ertmann Baunsgaard er en dansk iværksætter og grundlægger af LETZ Sushi. Den er oprettet af Bruger:Marie Astrup som eneste bidrag. Der er ingen kilder, og den trænger til wikificering. Jeg får ca. 3000 hits ved at google hendes navn. Bl.a. erhvervshus hvoedstaden, proff og en [ artikel i berlingske]. Toxophilus (diskussion) 6. jul 2020, 14:50 (CEST)

  • Slet - det er nok mere sushikæden end hende, der er notabel. Men det er den heller ikke nødvendigvis.. Jeg mener godt, at vi kan leve uden artiklen om hende i hvert fald. Toxophilus (diskussion) 6. jul 2020, 14:50 (CEST)
  • Slet - Kæden er notabel, men ikke stifteren. --Pugilist (diskussion) 6. jul 2020, 21:52 (CEST)
Konklusion:
Enighed om at slette. --|EPO| COM: 12. jul 2020, 13:57 (CEST)