Wikipedia:Sletningsforslag/Rudersdal Fælleselevråd

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Rudersdal Fælleselevråd er elevråd for rudersdal kommune. Den er oprettet af Bruger:NBJ1204 og Bruger:KnudJPetersen har sat notabilitet på. Der er en enkelt kilde i artiklen. Toxophilus (diskussion) 6. jul 2020, 14:53 (CEST)

  • Slet - et elevråd på en skole bliver ikke notabel før det virkelig har gjort sig bemærket i medierne. Der må gælde det samme for et fælles elevråd, og dette har vist ikke gjort så meget man kan skrive om. Toxophilus (diskussion) 6. jul 2020, 14:53 (CEST)7
  • Slet - Det er fint for de håbefulde unge, men ikke noget, der er encyklopædisk relevant. Vi har heller ikke artikler om de enkelte bedriftssundhedstjenester, sikkerhedsudvalg, samarbejdsudvalg, Erfa-grupper etc. og heller ikke sammenslutninger af disse med mindre, disse har gjort sig særigt bemærket. --Pugilist (diskussion) 6. jul 2020, 21:55 (CEST)
Konklusion:
Enighed om at slette. --|EPO| COM: 12. jul 2020, 13:57 (CEST)
  •  Kommentar - @EPO: jeg vil ikke anfægte den konkrete sletning, men jeg vil opfordre til, at brugere, der konkluderer i slettediskussioner, er omhyggelige med at overholde retningslinjen om, at der bør gå mindst en uge fra forslagets oprettelse, til der konkluderes. Der har tidligere været brugere, der har givet udtryk for, at de med vilje har afventet at give deres besyv med, for så at blive overrumplet af en for tidligt gennemført konklusion. I nærværende tilfælde skulle der kun en enkelt tilhænger af at beholde artiklen til at ændre siutationen, og så er det ekstra vigtigt at overholde de fælles regler. mvh Økonom (diskussion) 13. jul 2020, 08:35 (CEST)