Wikipedia:Sletningsforslag/Samuel Hallas

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Samuel Hallas har stået med notabilietsskabelon siden 2017. Lad os tage diskussionen. Ifølge imdb har han medvirket i fire produktioner, hvoraf de tre er kortfilm. Han er kun 16 år, så han har heller ikke haft så lang tid til at gøre sig bemærket, men er det nok?

  •  Formalia @Sdjddn: du har oprettet artiklen, så har ud noget at bidrage med? Toxophilus (diskussion) 5. jul 2019, 12:22 (CEST)
  • Slet - Én spillefilm er ikke nok i min bog. Hvis han får flere roller kan vi genoprette artiklen. Toxophilus (diskussion) 5. jul 2019, 12:22 (CEST)
  •  Kommentar - Hvis en roman udgivet på anerkendt forlag er nok, så må deltagelse i en spillefilm hos større producer også være nok (foruden at der nok er mere at fortælle om Kidnapning, der vil godtgøre hvorfor han bør være notabel. mvh Tøndemageren (diskussion) 5. jul 2019, 13:04 (CEST)
  • Slet - Jeg mener, at der er en meget betydelig forskel på at begå et litterært værk og herefter få det udgivet på et anerkendt forlag og på at møde op på et sæt og eventuelt lire et par replikker af. Det er de færreste ungdomsskuespillere, der opnår andet end at være med en en produktion eller tre. Ungdomsskuespillerne har ingen uddannelsesmæssig baggrund og er oftest “blot” amatører, der er valgt ud for at spille ung. —Pugilist (diskussion) 8. jul 2019, 08:29 (CEST)
    •  Kommentar Nu skal vi passe på med ikke at have en forudindtaget holdning til hvad skuespil er. Hvis du er blevet udvalgt af en caster til at spille en rolle, må det være fordi netop du kan noget i forhold til den rolle... og når det ydermere er en større rolle i spillefilm produceret af en af Danmarks største filmproducenter, så er der mindst lige så meget tanke og arbejde bag, som det er ved at skrive en mindre roman der udgives (og evt. flopper) på et anerkendt forlag. Forfattere er btw også oftest "blot" amatører - de har også sjældent en uddannelsesmæssig baggrund. Og hvad de er udvalgt for, ja det må den der giver kontrakten til forfatteren/skuespilleren, stå for. Det hverken kan eller skal vi gisne om. Bemærk desuden er jeg ikke har tilkendegivet holdning til denne skuespiller endnu - påpeger blot problemerne i den måde vi angiver notabilitet på pt. - der er ingen sammenhæng. mvh Tøndemageren (diskussion) 8. jul 2019, 09:28 (CEST)
Jeg mener nu ikke, at det har noget at gøre med en "forudindtaget holdning". Men jeg har måske en smule viden om, hvordan castingprocessen foregår, og hvilken indsats der forventes af de castede. Og nej, der er ikke "mindst lige så meget tanke og arbejde bag" i standardtilfældene. --Pugilist (diskussion) 8. jul 2019, 09:57 (CEST)
Konklusion:
Af de personer der har givet deres mening til kende, er der enighed om sletning. mvh Tøndemageren (diskussion) 24. jul 2019, 10:33 (CEST)