Wikipedia:Sletningsforslag/Skabelon:Kilde artikel

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Skabelonen {{kilde artikel}} har flere problemer, primært, så understøtter den ikke parametrene sprog og "hentet dato". Jeg har uskiftet skabelonen i alle artikler der brugte den, med skabelonen {{kilde}}, som fint kan træde i dens sted. Jeg er i tvivl om, om det rette er at lave et sletningsforslag, eller et Sammenskrivningsforslag.

Konklusion:
Bruges ikke mere og omdirigering er oprettet. Omdirigeringen kan slettes, da den ikke bruges. --Madglad (diskussion) 20. feb 2018, 11:37 (CET)
 Kommentar - Det var en meget hurtig konklusion, efter blot 8 min. Ikke at jeg er uenig, men jeg kunne godt tænke mig at få input fra f.eks. @Rmir2: eller @Økonom:, da de er blandt de seneste brugere at skabelonen, ifm. deres oversættelse af af artikler fra norsk. --Kjeldjoh (diskussion) 20. feb 2018, 12:17 (CET)
Dette er vist et rent praktisk spørgsmål, ikke et spørgsmål om artiklernes opsætning eller udseende. Derfor ingen særlige kommentarer fra min side. Rmir2 (diskussion) 20. feb 2018, 12:36 (CET)
Ja Kjeldjoh, en hurtig konklusion, nogen gange bruger vi tid til at diskutere i stedet for at redigere. --Madglad (diskussion) 20. feb 2018, 12:43 (CET)
Jeg har som Rmir2 ikke nogen særlige følelser for skabelonen og er i det hele ikke taget særlig bevidst om forskellene på de forskellige kildeskabeloner, som jeg sjældent bruger. Den er blot kommet "automatisk" med i forbindelse med min oversættelse. Hvis den er problematisk i forhold til brugbare alternativer, lyder det fornuftigt at slette den som en option. --Økonom (diskussion) 20. feb 2018, 16:11 (CET)