Wikipedia:Sletningsforslag/WikiProjekt 24 og 24 Timer-portalen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne gruppe sider var oprindeligt indstillet til sletning gennem Wikipedia:Sletningsforslag/En lang række interne Wikipedia-skabeloner, kategorier og sider, men forslaget var meget bredt og jeg har derfor besluttet mig for at inddele det i individuelle sletningsforslag så man bedre kan tage stilling til dem.

Dette forslag drejer sig om Portal:24 Timer og WP:WikiProjekt 24, altså en portal og et WikiProjekt relateret til TV-serien af samme navn. Sletningsforslaget dækker disse sider:

Portalen og WikiProjektet blev sidst redigeret i 2009 af Krog99 Mvh. InsaneHacker (🗪) 14. apr 2016, 16:49 (CEST)

  • Behold og smæk en {{Historisk}}-skabelon på den. Det kan godt være at det lyder ekstremt usandsynligt, men man ved aldrig om der kommer en ildsjæld og puster liv i portalen og WikiProjektet igen. Det er bare vigtigt at sørge for at alle indgående links der hentyder at de stadigvæk er aktive bliver fjernet eller får ændret deres ordlyd. Mvh. InsaneHacker (🗪) 14. apr 2016, 16:49 (CEST)
  • Slet. Et klenodie fra en tid hvor portaler var 'all the rage'. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 14. apr 2016, 21:27 (CEST)
  • Slet - Vi har stribevis af døde portaler og projekter som ingen nogensinde rør. I det her tilfælde er de endda dårligt nok kommet fra start, ligesom opretteren har ikke været aktiv i flere år. Så nej, drop de drømme om genoplivning, for det kommer alligevel ikke til at ske. --Dannebrog Spy (diskussion) 14. apr 2016, 22:46 (CEST)
  •  Kommentar - Jeg kan sagtens forstå argumentet om at portalen og projektet aldrig rigtigt blev færdige og derfor ikke er værd at gemme. Dog er jeg uenig i at "droppe drømmene om genoplivning". Det er selvfølgeligt usandsynligt. Især med noget så niche som en TV-serie. Hvorfor har vi overhovedet {{Historisk}} hvis ikke vi kan bevare ting der ikke længere bliver brugt? Jeg ændrer mit input til Slet baseret på det første argument men jeg godtager ikke det andet. Mvh. InsaneHacker (🗪) 15. apr 2016, 20:11 (CEST)
Historisk-skabelonen er til ting der har en vis historisk betydning og interesse. Det kan være ting der er indgået i diskussioner eller som man gerne vil kunne henvise til, hvis emnet senere dukker op igen. Men en portal og et projekt er ikke specielt enestående og har kun interesse, hvis der faktisk er sket noget for alvor. Hvilket der på ingen måde er her. --Dannebrog Spy (diskussion) 15. apr 2016, 21:33 (CEST)
Konklusion:
Fuld enighed om at slette. --|EPO| COM: 24. apr 2016, 09:53 (CEST)