Spring til indhold

Brugerdiskussion:KnudW: Forskelle mellem versioner

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 94: Linje 94:
Korrekt, men hvis du have givet mig 5 min mere, ville du have opdaget jeg var i gang med at omskrive alt indhold til objektivt synspunkt. Jeg forsøger at skriver igen, og håber du vil give mig tid til at omkskrive, så alle kan få gavn af den nye information{{skrev|37.49.128.230}}
Korrekt, men hvis du have givet mig 5 min mere, ville du have opdaget jeg var i gang med at omskrive alt indhold til objektivt synspunkt. Jeg forsøger at skriver igen, og håber du vil give mig tid til at omkskrive, så alle kan få gavn af den nye information{{skrev|37.49.128.230}}
:Start med diskussionen på [[Diskussion:SAXO.com]]. Erfaringen viser desværre at det er meget, hvis ikke umuligt, svært at forholde sig til, og skrive, objektivt om sin arbejdsplads. Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 26. jan 2017, 15:20 (CET)
:Start med diskussionen på [[Diskussion:SAXO.com]]. Erfaringen viser desværre at det er meget, hvis ikke umuligt, svært at forholde sig til, og skrive, objektivt om sin arbejdsplads. Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] ([[Brugerdiskussion:Knud Winckelmann|diskussion]]) 26. jan 2017, 15:20 (CET)

== Hvorfor sletning ==

Hej

Jeg kan se, at du har slettet den artikel om Steen Ole Hedelund Jørgensen, vi er ved at bygge op.

Hvorfor det?

Artiklen er da ganske almindelig i indhold og opbygning og svarer til hundredevis af andre artikler om f.eks. journalister.

Jeg vil bede dig annullere sletningen.



M.v.h.


Niels Harsted
konsulent MeetingPointEurope

Versionen fra 26. jan. 2017, 17:09


Kontaktinformation

Jeg holder pause.


Ring ikke til mig, skriv ikke til mig på Facebook og har du kommentarer til min politiske overbevisning eller min seksuelle orientering, så hold dem for dig selv. Ellers kontakter jeg dine forældre.

Dette er KnudWs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til KnudW.

Arkiver

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 13. Jan 2017 05:31

Kære Knud

Jeg har set, du ikke har haft samme aktivitet på wikipedia, som du plejer. Jeg skriver til dig, for at høre om du er syg, eller der er noget andet galt. Jeg håber du og dine har haft en god jul. Samtidigt vil jeg høre dig, om du har energi til at påtage dig en besværlig opgave her på wikipedia. Aktuelt har der kørt en lang og hidsig diskussion om projektskabeloner på diskussionssiderne. Først er der en omfattende diskussion på Landsbybrønden på 333.302 bytes derefter en afstemning på 61.340 bytes. Vi mangler imidlertid en koordinator, der ikke er involveret aktivt i debatten. Eftersom debatten har involveret så godt som alle mere aktive bidragsydere, herunder mange administratorder, har jeg valgt at spørge dig. Du blev bragt i forslag af Ramloser og støttes af Dannebrog Spy, ligesom du har min uforbeholdne støtte. Jeg håber du vil overveje opgaven, løsningen af denne opgave, vil kunne bringe da wiki ud af et dødvande, som allerede har kostet for meget tid og kræfter.

mvh Per (PerV) (diskussion) 28. dec 2016, 23:40 (CET)

Per Vedel Jensen

Som tilhørende "den modsatte fløj" i forhold til PerV i den konkrete sammenhæng skal jeg blot tilkendegive, at også jeg helt og fuldt er rede til at bøje mig for din beslutning og har tillid til din dømmekraft. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 29. dec 2016, 10:57 (CET)

Hej PerV og Rmir2. Jeg har ikke haft tid og har det hellere ikke det næste stykke tid. Jeg vil derfor afholde mig fra at tage stilling til denne sag. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 2. jan 2017, 19:20 (CET)

Name it - fjernet?½

Hej Knud

Jeg har redigeret i name it herinde, men alt sammen er forsvundet. Kan du fortælle mig hvorfor?

Mvh Christine Houge Lauritzen Marketing Coordinator ved name it, Brande (Skrev NameitMarketing (diskussion • bidrag) 29. dec 2016, 08:22. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Christine. Dine redigeringer blev fjernet fordi de ikke overholdt vores regler. Dem kan du bl.a. læste om i velkomsten på din diskussionsside. Først og fremmest drejer det sig om neutral indhold og reklame som du kan læse om i Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt og Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er. Din tekst var ikke neutrul og den virkede mere som reklame en som viden om Name it. Desuden er det ikke tilladt at skrive om ens arbejdsplads hvilket du kan læse om i Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 29. dec 2016, 17:40 (CET)

Armen

Amen benyttes også indenfor Islam

Et spørgsmål

Hej Knud

Som du måske har opdaget arbejder jeg i Haandværkerforeningen i Kjøbenhavn.

Vi overvejer at opfordre håndværkere fra små håndværksfag til at gå ind her på Wikipedia og supplere/oprette de opslag der findes om deres håndværk. Vores mål er at få opbygget et katalog over små og sjældne håndværk, som en slags hvad-kan-jeg-blive-guide til evt. kommende lærlinge inden for de fag.

Jeg har set, at der findes denne oversigtside: https://da.wikipedia.org/wiki/H%C3%A5ndv%C3%A6rk, som jeg tænker er det relevante sted at sende folk hen.

Er der noget jeg skal være opmærksom på i den forbindelse, og er det den "rigtige" måde at gøre det på?


På forhånd tak Jakob

jakob@hvfkbh.dk

Hej Jakob. Først og fremmest vil jeg sige, at jeg mener, at Haandværkerforeningens ide om at få håndværkere til at skrive om deres fag er en fremragende ide. Der er nok en tendens til, at indholdet på dansk Wikipedia er præget af mere boglige emner, så hvis vi kan få rettet op denne skævhed og få forbedret en række af de typisk korte artikler, der allerede findes om fag, teknikker, værktøjer osv., så vil det absolut være en god ting. Håndværk kan sikkert være et godt udgangspunkt, for det er jo tydeligt, at en række fag overhovedet ikke er dækket, men ellers er det generelt et spørgsmål om at søge på emner. Hvis de giver gevinst, kan man forbedre i de artikler, der dukker op, og hvis der ikke findes noget, kan man begynde fra bunden. Hvis der er brug for hjælp, så er vi mange erfarne brugere, der holder øje med nye brugere og gerne hjælper til rette, hvis vi ser, at de nye brugere er seriøse. Nu har du lige henvendt dig til Knud, som ikke er så aktiv for tiden, men vi er en række andre, der nok skal følge op.
Som Knud og senest Vrenak har nævnt, er det uheldigt at skrive alt for meget om en organisation, man selv er en del af, så derfor er det nok bedst, at du er lidt tilbageholdende med at skrive på Haandværkerforeningen; mindre faktuelle ændringer er typisk i orden, men større forandringer vil vi bede dig om at varsle på diskussionssiden først. Dit brugernavn ligner jo lidt forkortelsen for foreningen, men er ikke helt den samme. Jeg vil foreslå dig, at du på din brugerside spiller med åbne kort og præsenterer dig, så vi også kan se, at det er en personlig konto (som vi går stærkt ind for, se Wikipedia:Brugerkonti og -navne). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. jan 2017, 09:24 (CET)

Fjerner information om Saxo

Hej Knud

Hvad er grunden til du fjerner det indhold, som jeg har lagt op på Saxo.com wikipedia side? (Skrev 37.49.128.230 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Saxo. Årsagen er at Jeres reklamemateriale ikke kan bruges på Wikipedia. Artiklerne skal skrives af neutrale brugere, der ikke har nogen interesse i at promovere deres arbejdsplads og de skal holdes i en neutral tone, dvs. ingen lovprisninger og andet reklamerende.
Af samme årsag er indhold, direkte kopieret fra Jeres hjemmeside ikke egnet. Jeg håber det besvarer Jeres spørgsmål. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. jan 2017, 15:07 (CET)

Hej Igen Knud,

Jeg mener også at tonen blev holdt meget neutral især mht. til om Saxo og dens historie. Indholdet der iøjeblikket står på siden er direkte forkert, og skal omskrives således det giver læsere en korrekt forståelse. Derudover er væsentlig forskol på lovprisninger og objektivt information, som informationen i store træk var (Skrev 37.49.128.230 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Vi hjælper med alt, du har brug for. Med vores services, som vi løbende udvikler, kan du skabe og markedsføre bøger professionelt. I Saxo har vi en stor viden om Danmarks læsere, som vi selvfølgelig stiller til rådighed for dig som forfatter og udgiver.
Det er ikke objektiv information.
I kan oprette en diskussion på Diskussion:SAXO.com, hvor I påpeger evt. fejl og uhensigtmæssigheder og så vil andre brugere sikkert hjælpe med at rette det til. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. jan 2017, 15:16 (CET)

Korrekt, men hvis du have givet mig 5 min mere, ville du have opdaget jeg var i gang med at omskrive alt indhold til objektivt synspunkt. Jeg forsøger at skriver igen, og håber du vil give mig tid til at omkskrive, så alle kan få gavn af den nye information(Skrev 37.49.128.230 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Start med diskussionen på Diskussion:SAXO.com. Erfaringen viser desværre at det er meget, hvis ikke umuligt, svært at forholde sig til, og skrive, objektivt om sin arbejdsplads. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. jan 2017, 15:20 (CET)

Hvorfor sletning

Hej

Jeg kan se, at du har slettet den artikel om Steen Ole Hedelund Jørgensen, vi er ved at bygge op.

Hvorfor det?

Artiklen er da ganske almindelig i indhold og opbygning og svarer til hundredevis af andre artikler om f.eks. journalister.

Jeg vil bede dig annullere sletningen.


M.v.h.


Niels Harsted konsulent MeetingPointEurope