Brugerdiskussion:194.239.178.161

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

  Velkommen!

  Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

  Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

  Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Du kan skrive dit spørgsmål på siden wikipedia:Landsbybrønden. Du kan også skrive på en af de aktive brugeres diskussionssider.

  Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

  Det er en god ide at finde dig et brugernavn og logge på. Det vil give dig nogle flere muligheder i menuen. Det giver også et bedre overblik for os alle på siden med de seneste ændringer.

  Du har bidraget med et par artikler, men ikke rigtig tilpasset dem til wikipedia-standard eller tilføjet kilder. Indholdet kunne godt se ud som om, det var kopieret andetsteds fra. Er det tilfældet, skal der selvfølgelig søges tilladelser hertil.

  Velkommen fra mig ikke desto mindre :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 25. mar 2006 kl. 14:57 (CET)


  Tak for at eksperimentere med Wikipedia. Din test virkede og er nu blevet fjernet igen. Brug venligst Sandkassen til at teste i en anden gang da testmateriale i artikler normalt hurtigt bliver fjernet. Se også vores velkomstside og portal for skribenter hvis du kunne tænke dig at lære mere om hvordan man kan bidrage til vores encyklopædi. På portalen for børn og unge findes en gæstebog, hvor der er mulighed for at efterlade en lille hilsen, ris eller ros til projektet. Tak.

  Attention yellow.svgUndlad venligst at bidrage med nonsens, jokes, chikane, reklamer eller fejlagtige oplysninger til Wikipedia
  – det bliver opfattet som hærværk. Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen. På forhånd tak. Hilsen Broadbeer 25. jan 2007 kl. 11:37 (CET)
  Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 2 timer på grund af hærværk.
  Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
  Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.

  Du må ikke ændre skrivemåden i tekst som ser fx således ud [[hu:Nicolas Sarkozy]], da disse er henvisninger til Wikipedia på andre sprog (såkaldte "interwiki-links"), hvor navngivningen følger den pågældende sprogudgave, for at linket kan virke. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 12. maj 2007 kl. 13:43 (CEST)


  Stop x nuvola.svgDu er blevet blokeret i 1 år på grund af hærværk.
  Du vil ikke kunne foretage nogen redigeringer før denne blokering er udløbet. Slet ikke denne advarsel på denne side. Dette vil også blive betragtet som hærværk.
  Hvis du mener at blokeringen skyldes en fejl, kan du rette henvendelse til den administrator der har blokeret dig; se blokeringsloggen.

  Dette er den syvende blokering på denne IP-adresse. --Jørgen 16. jun 2008, 11:54 (CEST)

  Hej, 194.239.178.161! Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
  Stop hand nuvola orange.svg
  Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne.

  Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.

  Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

  På forhånd tak, Knud Winckelmann 18. jun 2009, 14:53 (CEST)

  Velkommen til denne diskussionsside

  Start en diskussion