Brugerdiskussion:84.120.159.43

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, 84.120.159.43! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 19. dec 2013, 23:40 (CET)

Hej, bemærk - som, forhåbentlig alle andre steder du skriver, ingen copypaste af andres tekster. TherasTaneel (diskussion) 19. dec 2013, 23:40 (CET)

Kategorisering[rediger kildetekst]

Hej!

Hvis en persons politiske overbevisning ikke fremgår af artiklens tekst, skal den heller ikke fremgå af kategoriseringen. Pointen med det er at kategorierne altid lander i bunden af siden, så man kan ikke sætte {{kilde mangler}} på et kategoritilhørsforhold. Tilsvarende med alle andre kategorier. Der er så også kategoristrukturen at holde øje med - når Kategori:Politikere fra SAP er i Kategori:Trotskister, så er det underforstået at alle personer i SAP-kategorien også er trotskister. --Palnatoke (diskussion) 20. dec 2013, 14:06 (CET)


Hej Palnatoke

Nu jeg ikke lige logget in, men der kan man jo godt bidrage. citat fra artiklen "Derudover var han særligt i sine ungdomsår også aktiv indenfor anarkosyndikalisme. Hans politiske overbevisning kom også til syne igennem sangtekster, " Så hans politiske holdning fremgår tydeligt i artiklen, og der er også kilde til oplysningerne. Igår tilføjet jeg en række personer til kategorien "Troskister", hvor det ligeleds tydeligt fremgik af artiklerne, at de var medlem af trotskistiske organisationer, de er alle blevet fjernet. Det er mere sagligt, hvis man læser artiklerne før man sletter noget.

mange hilsner 84.120.159.43 20. dec 2013, 14:22 (CET)


Trotskister, der er/har været medlemmer af SAP og er i Kategori:Politikere fra SAP, er derigennem allerede med i Kategori:Trotskister. En anden ting er så om en kunstner, der blev ret gammel, skal kategoriseres efter sin ungdoms politiske opfattelse. --Palnatoke (diskussion) 20. dec 2013, 14:45 (CET)

Hej igen, Der er mange andre Trotskistiske organisationer end SAP, feks. var Georg Orwell medlem af, citat fra artikel

"han en del af Independent Labour Partys (ILP) gruppe, der bestod af ca. 25 briter, som sluttede sig til militsen under POUM (Partido Obrero de Unificación Marxista), der var et revolutionært socialistisk parti, der havde tilknytning til ILP. POUM og den radikale fløj af det anarko-syndikalistiske CNT (Confederación Nacional del Trabajo).

Efter 2. verdenskrig forsvandt de fleste anarkistiske foreninger, men det betyder ikke at medlemmerne ændret holdning ? Trotskisterne havde den holdning, at de skulle arbejde indefor ander partier : læs : http://da.wikipedia.org/wiki/Entrisme I Danmar var 84.120.159.43 20. dec 2013, 15:01 (CET)de medlem af især SF.

hilsen