Brugerdiskussion:87.49.146.69

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Velkommen til den danske Wikipedia, 87.49.146.69! (Flag af det Forenede Kongerige. English)
Jeg er glad for, at du har bidraget til Wikipedia. Desværre var dine redigeringer ikke helt som de burde være, hvorfor jeg vil henlede din opmærksomhed på, at indsættelse af ukorrekte påstande og fjernelse af korrekte betragtes som hærværk. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse nedenstående links for at undgå gentagelser.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Vrenak (diskussion) 8. jan 2018, 22:39 (CET)

NEJ du er ikke ved at blive tosset, jeg flyttede Ramensky distrikt→Ramenskij rajon . Jeg har flyttet rajoner dertil, hvor vi på dansk wikipedia plejer at have rajoner liggende. Det kan du absolut ikke vide!! Jeg ville også have oversat fra engelsk, som du gjorde, hvis jeg ikke vidste bedre. Først og fremmest trasliterer englænderne anderledes, end vi gør på dansk, dernæst oversætter de f.ex. rajon, vi anser danskere for kloge nok til at kunne forstå hvad en rajon er, ellers er der jo link i artiklerne til artiklen om rajon.

Hvis du er interesseret i at vide hvordan vi translittererer på dansk, kan du se det på Hjælp:Translitteration. På dansk wikipedia følger vi Dansk Sprognævns translitterations regler. Du kan normalt altid forvente at et "y" på engelsk skal translittereres som "j" på dansk. De danske translitterations regler er iøvrigt fælles nordiske, så det kan nogen gange hjælpe at skele til nb eller sv wikipedia. Ellers ping mig, hvis du har brug for hjælp. Du pinger mig ved at skrive {{ping|PerV}}, så får jeg en besked. mvh Per (PerV) (diskussion) 13. feb 2018, 23:20 (CET)

Btw: Skulle du ikke ta og oprette en profil, det er lidt besværligt at kommunikere med dig. Jeg tror du er koblet op via en dynamisk ip-adresse. Det betyder at hver gang du logger på får du et nyt ip-nummer og en ny diskussionsside herpå wikipedia. Det er kun fordi jeg kender dig på travet, at jeg kan finde dig. Det ville være nemmere, hvis du havde en profil, så diskuterede vi altid på samme side. mvh Per (PerV) (diskussion) 13. feb 2018, 23:24 (CET)

Hej. Ang. translitteration så kiggede jeg lidt på fransk men blev ikke klogere. Men din beskrivelse hjælper meget. Tak. Jeg havde ikke tænkt over man kunne lave en profil. Det vil jeg prøve. Tak for hjælpen med Ramenskij. Det er flot. Hilsen Finn. Så fik jeg lavet en profil.

RIGTIG HJERTELIG VELKOMMEN Jeg glæder mig til at arbejde samen med dig. Du har lavet et forbilledligt jog med flyulykken! Det skal du have tak for! mvh Per (PerV) (diskussion) 14. feb 2018, 00:00 (CET)