Brugerdiskussion:Andr2709

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sad og rullede noget hærværk tilbage og kom til at klikke på noget af dit, da jeg klikkede f5. Jeg beklager. ^^ParanoidLemmings (diskussion) 13. aug 2015, 14:10 (CEST)

Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Andr2709! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 13. aug 2015, 20:40 (CEST)

Valgte i storkredse[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se du ændre listen af valgte i storkredse til en liste på en linje istedet for en liste, hvor navne står lodret med angivelse af om det er kreds- eller et tillægsmandat. Jeg brugt listen over valgte og foretrækker at de står på den gamle måde. Kunne du overveje hvordan det bedst bør stå? Jeg synes ikke din ændring er en forbedring. --Steen Th (diskussion) 27. jun 2019, 18:45 (CEST)

Hej. Ja, da jeg startede med at udbygge artiklerne om stor- og amtskredsene, valgte jeg (som du bemærker) at liste de valgte kandidater med hver deres linje. Jeg synes dog, tabellerne blev for store og klodsede. Jeg valgte at skele til, hvordan artikler vedrørende valgkredse med flere valgte er opstillet andetsteds - navnligt de engelsksprogede artikler om de britiske valgkredse til Europaparlamentet. Her er de valgte kandidater opført i en lang række, og det synes jeg er mere elegant - derfor valgte jeg at ændre det. Ikke dermed sagt, at det nødvendigvis er bedre eller mere rigtigt - det er udelukkende en kosmetisk ændring. Men jeg er det uagtet glad for, at nogen bruger mit arbejde på artiklerne! --Andr2709 (diskussion) 27. jun 2019, 21:58 (CEST)
Jeg har kigget på de engelske artikler, som du nævnte. Jeg kan se at opdatering i 2019 for det mest er med hver sin linje. Men de nævner også for det meste alle kandidater, mens vi kun nævner de valgte. Derudover kan i Danmark være valgt på enten som kredsmandat eller tillægsmandat. Det indikere hvor stemmer der har givet mandatet.
Ellers arbejder jeg på at få registret mange af valgte folketingsmedlemmer i wikidata, så det er lettere at følge dem (se Wikipedia:WikiProjekt Folketinget/valgt), hvor 2007 er den ældste, hvor alle er med. Der har jeg brugt storkredsartiklerne som udgangspunkt. --Steen Th (diskussion) 28. jun 2019, 16:17 (CEST)