Spring til indhold

Brugerdiskussion:AnnetteApril

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, AnnetteApril! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Kim Bach (diskussion) 9. jan 2019, 17:38 (CET)

Hej og velkommen til Dansk Wikipedia.

Tak for dit bidrag til siden om Restaurant Adlon, problemet med at angive 1964 som lukkedato, skyldes nok at kildens register stopper i 1964, hvilket jo ikke er det samme som at det var lukkedatoen.

Jeg har flyttet dit bidrag til sidens diskussionsside, hvor det hører hjemme, jeg er også gået på jagt efter kilder.--Kim Bach (diskussion) 9. jan 2019, 17:38 (CET)

Dødsdatoer[rediger kildetekst]

Hej Annete. Du kan ikke bare skrive en dødsdato for en person uden at angive en pålidelig og offentlig kilde for dødsfaldet. Det er ikke fordi vi ikke tror på det, men muligheden for misbrug ville være for stor hvis man uden videre kunne rapportere andre personer for døde. Så hvis du kan henvise til et sted som angiver at han er død (for eksempel nekrolog, dødsannonce, foto af gravsten eller andet) beder jeg dig venligst gøre det. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 15. mar. 2023, 16:23 (CET)[svar]

Hej,jeg forstår.
Jeg er den Annette Wallenstrøm Blichmann, der står nævnt som hans tidligere hustru. Jan var syg i sine sidste år og boede på Egebjerg Plejehjem, Sognevej 3, 2820 i Gentofte, hvor han døde d. 25. april sidste år, samme dag, som vores fælles datter Lise har fødselsdag. Vores fælles søn Lars Gunder Knudsen stod for i samarbejde med en kvindelig bedemand, Begravelsesforretning Sørup, Gasværksvej 12, 2800 Kgs. Lyngby at arrangere bisættelsen fredag d. 8. april 2022 kl. 13 - 13:30 fra Lyngby Park Kirkegårds Kapel, Gyrithe Lemches Vej 14, 2800 Kgs. Lyngby, samt gravøl i Bondebyen i Lyngby, Kulturstedet Lindegaarden, Peter Lunds vej 8, 2800 Kgs. Lyngby, og senere blev Jans urne nedsat i de ukendtes nær hans forældres på Mariebjerg Kirkegård, så der er ingen gravsten. Der var ingen annonce i aviserne, vi og hans tidligere kolleger i ind- og udland spredte budskabet. Jeg har kopier af bårebuketskort fra dem, bl.a. tidligere Hafnia Invests direktør Jens Arnth-Jensen, som jeg hjalp min søn med at takke, og jeg har også nogle personlige videoer sendt fra kolleger/venner/forretningsforbindelser i udlandet.
Grundet egen travlhed bad vores søn mig hjælpe med at lægge dødsdatoen ind. Da vi ikke har nogle af de beviser, du foreslår, bad jeg ham finde, hvad han havde fra bedemanden og fra Skifteretten i Lyngby, men det tager nok et par dage for ham at finde frem. Jeg kan også fremlægge kopierne af bårebuket-kort samt vedhæfte en af de korte kondolencevideoer fra udlandet.
Jeg forsøgte i anden omgang også at lægge et officielt fotoportræt af Jan på - er det muligt nu efter hans død?
Da jeg netop googlede på Jans navn, dukkede dette andet wiki-link op om hans første store virksomhed (som jeg i øvrigt har en stor del af æren for som medhjælpende hustru): https://datamuseum.dk/wiki/Uniras_A/S
Jeg vender (om nødvendigt efter ovenstående oplysninger?) tilbage med,
hvad min søn og jeg finder af beviser på, at Jan døde d. 25. marts sidste år.
Mvh
Annette Blichmann AnnetteApril (diskussion) 15. mar. 2023, 18:14 (CET)[svar]
Hej,
Jeg kan vedhæfte, så I kan se - men hvor gør man det? Der er ovenfor intet ikon for vedhæftning af filer, kun link-ikon:
"Begravelsesmyndighedens afgørelse på 'Anmodning om Begravelse og Ligbrænding', som jeg havde glemt, lå i min mail inbox. Deraf fremgår Jans dødsdato 25. marts 2022.
Min søn vil lede efter dødsattesten, men den kan man jo heller ikke linke til, kun tilføje.
Jans og mine fælles (og eneste) børn:
Lars Gunder Knudsen (Civ.ing., Senior Software Engineer, Lead Platform Architect, Google Developer Expert in Web Technologies) og Lise Agnes Blichmann (Sangsolist, Compliance Coordinator, Copenhagen Airports).
Vil det være muligt at tilføje et s/h officielt portræt af Jan? Det vil jeg også meget gerne om muligt vedhæfte for evt. accept.
Så hvordan vedhæfter jeg ligbrændingsattesten som bevis og dødsattesten, når min søn finder den????
jeg kigger igen på selve siden at se, om der en mulighed der.
Med venlig hilsen
Annette Wallenstrøm Blichmann
PS: Jeg har lige kigget på Wikipediasiden for min far Henrik Blichmann, som også mangler væsentlige tilføjelser, så det vil jeg nok snarest give mig i kast med https://da.wikipedia.org/wiki/Henrik_Blichmann, og det samme gælder for min mor Tove Wallenstrøm (https://da.wikipedia.org/wiki/Tove_Wallenstr%C3%B8m), forhåbentlig uden problemer. AnnetteApril (diskussion) 16. mar. 2023, 10:45 (CET)[svar]
Jeg prøver, om dette google link duer - ved ikke, om det kan ses af andre end mig via min Google-account,
'Anmodning om Begravelse og Ligbrænding', hvoraf fremgår Jans dødsdato 25. marts 2022.:
[1]https://docs.google.com/document/d/1MYw-yah30WCZDb_Z5eTcsY3FNwoNT8W_jJmfXWZpmEc/edit AnnetteApril (diskussion) 16. mar. 2023, 10:49 (CET)[svar]
PS: I skulle kunne se google-dokumentet, eftersom jeg valgte
"Allow anyone with a link to view":
'Anmodning om Begravelse og Ligbrænding', hvoraf fremgår Jans dødsdato 25. marts 2022.:
https://docs.google.com/document/d/1DLxyTqh7KBoswS0yEFhsV5ncO98ZVospM2wUBDk7gSI/edit
Så herved bevist!
Annette Wallenstrøm Blichmann AnnetteApril (diskussion) 16. mar. 2023, 11:54 (CET)[svar]
Link til DØDSATTESTEN på Google Documents
(originalen er håndskrevet af lægen, men her, som Google viser det konverteret til trykte bogstaver). Igen har jeg valgt "Allow anyone with a link to view":
https://docs.google.com/document/d/15ahlGAmP1TPydwkt6cOAeCQFWCUn-wj2VZKLfqDzB7Q/edit
Efter min fremsendelse af link til dette dokument og det i seneste forudgående svar, skulle der vist ikke være nogen tvivl om dødsdatoen 25. marts 2022, og jeg beder Wikipedia venligst åbne for, at den kan tilføjes i profilen!
Begge disse dokumenter, som er private, skal selvfølgelig kun bruges som bevis i sagen om dødsdatoen, og linkene til dem må selvfølgelig under ingen omstændigheder offentliggøres på siden om Jan eller andre steder.
Med venlig hilsen
Annette Wallenstrøm Blichmann AnnetteApril (diskussion) 16. mar. 2023, 13:58 (CET)[svar]