Brugerdiskussion:Casp546b

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Casp546b! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Risvang (diskussion) 1. maj 2021, 12:59 (CEST)

Billund Kommune: Sydjylland eller Sydvestjylland[redigér wikikode]

Hej. Jeg har oprettet en diskussion her: https://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Billund_Kommune#Lokaliteter_i_Billund_Kommune%3A_Sydjylland_eller_Sydvestjylland%3F, hvor du kan argumentere for dit synspunkt med Sydvestjylland. Hvis du laver ændringer igen, uden der er konsensus, betragtes det som hærværk! --Risvang (diskussion) 1. maj 2021, 12:59 (CEST)

Hej igen, og tak for din kommentar på Billund Kommunes diskussionsside. At få ændret noget på wikipedia under betegnelsen en "gennemgribende ændring" (altså noget der typisk vil blive ændret gennem flere artikler), kræver at der skabes en konsensus blandt interesserede wikipedia-brugere. Sagt på en anden måde: man laver en diskussion om ændringen og "snakker" sig frem til en løsning på problemet. Der er ikke tale om en afstemning. Jeg regner selvfølgelig med at du handler i god tro, men nævner lige for en sikkerheds skyld, at det ikke er tilladt at oprette sokkedukker (brugernavne/IP'er udelukkende lavet til at få det til at se ud som om flere går ind for en bestemt holdning) i forhold til diskussionens emne. Vær forberedt på at en konsensus-diskussion kan strække sig over meget lang tid, gerne mange måneder, så det er vigtigt at være tålmodig. Jeg har selv en holdning til Billund Kommune/Sydjylland/Sydvestjylland, der er anderledes end din, og som jeg vil argumentere for, men det kommer nok ikke som en overraskelse for dig. ;-) Tag diskussionen med is i maven. Vær også opmærksom på ikke at ændre den information der diskuteres om i artklerne (f.eks. skrive "Billund Kommune ligger i Sydvestjylland"), mens diskussionen foregår - det regnes som dårlig stil.
I mellemtiden kan jeg kun anbefale dig at læse punkterne i velkomsttavlen igennem og lære mere om hvordan wikipedia fungerer. Det lønner sig i længden. --Risvang (diskussion) 3. maj 2021, 11:02 (CEST)