Brugerdiskussion:Emilthun

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Emilthun!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen --Pixi Uno 7. mar 2011, 23:06 (CET)

Billeder[redigér wikikode]

Hvis du er Mogens Lyng eller kender vedkommende, bedes i indsende licens til nedstående billede. Jeg kan se at billedet er taget herfra. Mvh. --Pixi Uno 7. mar 2011, 23:06 (CET)

Fil:Grenaa Station.jpg[redigér wikikode]

Question copyright.svgDer er ikke valgt nogen licensskabelon for ovenstående fil!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Desværre har du ikke angivet en licens og uden licens kan det ikke afgøres, om filen er udgivet under en fri licens og således må anvendes på Wikipedia.
Hvis ikke du angiver en gyldig og korrekt licens, vil filen blive slettet efter minimum 7 dage.

Du kan se en liste over godkendte licenser her.

Med venlig hilsen Pixi Uno 7. mar 2011, 23:06 (CET)
Jeg har nu slettet Fil:Grenaa Station.jpg. Hvis du får styr på licenserne, kan du bede en administrator om at gendanne filen. Dette kan gøres på siden anmodning om administratorassistance.
- Sarrus (db) d. 19. mar 2011, 14:22 (CET)

Vær venligst opmærksom på ophavsretten - Fil:Spor 1.jpg[redigér wikikode]

Jeg har mærket Fil:Spor 1.jpg som en overtrædelse af ophavsretten, da den lader til at være hentet her. I tilfælde af der ikke står noget om rettigheder på siden, er der almindelig ophavsret, hvilket betyder, at man skal have rettigheder til at lægge filen ud under f.eks. Creative Commons. Du skal altså selv have lavet filen eller fået lov til at lægge den ud under denne licens. Dette skal anføres på filens diskussionsside.
For detaljer om hvad der accepteres se mere her: Hjælp:Valg af billedlicens
Filen du har lagt op vil snarest muligt blive slettet. Hvis du mener at der ikke er tale om en overtrædelse af ophavsretten, så forklar venligst hvorfor på filens diskussionsside.

Med venlig hilsen |EPO| COM: 5. jun 2011, 20:46 (CEST)

Selv tage et billede[redigér wikikode]

Hej Emilthun.

Jeg kan se du har interesse for billeder af Grenaa Station og gerne vil oploade et her på Wikipedia. Dette sætter jeg stor pris på, men det skal helst være et billede man har taget selv på grund af problemer med ophavsret. Hvis du selv bor i Grenaa, syntes jeg du på et tidspunkt skulle gå forbi stationen og knipse et billede med dit eget kamera. Så kan det også uploades på Commons, og dermed kan alle i hele verden benytte billedet. God fornøjelse og spørg endelig hvis du skulle have nogle spørgsmål. Mvh. --Pixi Uno 5. jun 2011, 20:54 (CEST)

Regionaltog på Odderbanen?[redigér wikikode]

Hej!

Du må gerne ved lejlighed opdatere artiklen om Odderbanen med information om hvornår den er gået fra lokalbane- til regionaltog-status. Husk kilder. --Palnatoke (diskussion) 16. dec 2012, 12:38 (CET)