Brugerdiskussion:FilosofiaNielsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Mustafa Sayegh[rediger kildetekst]

HEjsa og forsinket velkomst. Jeg er ked af at sige det , men din artikel om Mustafa Sayegh er alt, alt for forherligende, på grænsen til reklame. Tør jeg spørge om hvad din tilknytning til ham er?

Ligeledes mener jeg ikke at der er grundlag for en separat artikel om hans forening. Den kan have et afsnit i hans artikel. Mvh KnudW (diskussion) 22. mar. 2023, 13:31 (CET)[svar]

Hej Knud
Hov, har du også skrevet til mig her. Det havde jeg ikke set.
Tak for velkomsten.
Jeg har lige skrevet til dig et andet sted omkring fødselsdage på siderne herinde.
Min tilknytning til Mustafa Sayegh er, at jeg kender ham lidt privat, og du kan da godt have ret i, at jeg nok har været for flink, da jeg skrev teksten her på Wikipedia.
Jeg skulle jo starte et sted, så jeg blev inspireret af siden om Tarek Ziad Hussein.
Til siden om Foreningen Frafalden fandt jeg inspiration i teksten om Mino Danmark.
Må man slet ikke kende noget til dem, man skriver om? FilosofiaNielsen (diskussion) 22. mar. 2023, 16:47 (CET)[svar]
"Må man slet ikke kende noget til dem, man skriver om?" - Det kommer på. At dømme efter artiklen, som den så ud før, så er du for tæt på, især når du nu igen skriver om han og hans forening.
Der er p.t. ikke noget i artiklen om foreningen, der understøtter den relevans i bredere kreds.
Hvor mange medlemmer er der?
Jeg syntes ikke jeg kan finde det store om den, siden den blev oprettet og kortvarigt var i medierne? Mvh KnudW (diskussion) 22. mar. 2023, 18:12 (CET)[svar]
Aha, du er medlem af bestyrelsen. Så skal du ikke skrive om ham eller foreningen, overhovedet. KnudW (diskussion) 22. mar. 2023, 18:15 (CET)[svar]
Hej Knud, nej det kan jeg godt se nu. Jeg er først gået aktivt ind i foreningen for nylig, men så skal jeg selvfølgelig ikke skrive om den. Siden om Mustafa Sayegh er dog skrevet for flere år siden, så hvad med den? 188.177.85.13 22. mar. 2023, 19:18 (CET)[svar]
Jeg vil anbefale at du finder andre emner at skrive om. Mvh KnudW (diskussion) 22. mar. 2023, 19:25 (CET)[svar]
Hej KnudW
Jeg skal bare lige høre, om jeg stadig har lov til at ændre i teksten om Mustafa Sayegh?
Efter jeres gennemgang har der nemlig sneget sig et par detaljer ind, som har en lille snert af chikane eller forsøg på karaktermord, og det kan jeg ikke forestille mig, har været intentionen fra jeres side.
Samtidig kan jeg se, at citatet fra en leder i JyskeVestkysten, skrevet af chefredaktør Mads Sandemann er fjernet. Tilsyneladende med det argument, at linket til artiklen ikke virkede.
Jeg har nu fundet et link, der virker og jeg kunne godt tænke mig, at få det citat ind igen. FilosofiaNielsen (diskussion) 23. mar. 2023, 13:30 (CET)[svar]
Nej, jeg fjernede det, da det fremstod som ren ros. Det gør citater som regel. Hvis du har forslag til artiklen, så tag det op på Diskussion:Mustafa Sayegh. Mvh KnudW (diskussion) 23. mar. 2023, 13:44 (CET)[svar]
Hej FilosofiaNielsen. Hvilke detaljer mener du er chikane eller forsøg på karaktermord? Jeg har tilføjet/rettet oplysninger ud fra offentlige kilder, herunder flere som Sayegh selv har skrevet eller bidraget til, og derfor næppe kan have indvendinger imod. Jeg har ikke haft til hensigt at chikanere. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. mar. 2023, 13:50 (CET)[svar]
Hej Kartebolle
Her er, hvad jeg lige umiddelbart fik øje på:
1) Jeg skrev i den oprindelige tekst: "I 2017 stillede Mustafa Sayegh op som byrådskandidat for Venstre i Kolding. Han blev dog ikke valgt ind, og har efterfølgende meldt sig ind i Nye Borgerlige, som menigt medlem."
Det er nu ændret til: "Han stillede op til kommunalvalget 2017 i Kolding Kommune for Venstre. Under valgkampen kritiserede han Nye Borgerlige for ville fratage udlændinge i Danmark valgretten ved kommunal- og regionsrådvalg. I 2021 var han medlem af Nye Borgerlige."
Jeg synes egentlig, at min version var neutral, mens den nye ser ud til at skulle så tvivl om et eller andet. Troværdighed, måske. Beklager.
Man kan man jo også vælge helt at slette tekst om partimæssige tilhørsforhold. Det er vel ikke så relevant, når det ikke er en politiker, der er tale om.
2) Den nye oplysning om statsborgerskab i Infoboksen, er jeg ikke stødt på andre steder (se eksempelvis infoboksen ved Aydin Soei. Der står slet intet om statsborgerskab). Jeg tænker, at der pt. er tvivl om Mustafa Sayeghs statsborgerskab, så det foreslår jeg også fjernet indtil videre.
3) Det sidste, jeg også kunne tænke mig at fjerne, er denne tekst: "Sayegh bor i Kolding sammen med en kæreste og deres fælles barn. Han har desuden et barn fra et tidligere ægteskab. Han er libanesisk statsborger. I 2018 var han tæt på at søge dansk statsborgerskab, men fortrød det."
Både bopæl, ægteskabelig status og antallet af børn er faktuelt forkert. Jeg forstår godt, at man skal have kilderne i orden, men så er det svært at få de rigtige detaljer med her på Wikipedia, hvis oplysningerne skal have stået i et af de etablerede nyhedsmedier.
Og så er der også i dette afsnit, den med statsborgerskab. Jeg går ud fra, at statsborgerskab her eller der, og i mange tilfælde både her og der, ikke er noget der fremhæves for andre personer, som er beskrevet på Wikipedia? Men I bestemmer. Det kan også få lov at blive stående.
Og så må du gerne hilse KnudW og sige, at citater benyttes flittigt her på Wikipedia, eksempelvis i teksten om Aydin Soei, hvor jeg har fundet dette: "Martin Andersen Nexø Fonden begrundede prisen med disse ord: Aydin Soei er med sine sociologiske studier en flittig og personlig stemme i integrationsdebatten, og hans insisterende saglighed og humanisme tænder ofte et fornuftens lys i den symbolladede og populistiske danske indvandrerdebat." Betagende ;-) Så I får travlt med viskelæderet, hvis der ikke må være rosende citater. FilosofiaNielsen (diskussion) 23. mar. 2023, 15:21 (CET)[svar]
Ad 1) Hvorfor slettede du den oprindelige tekst i stedet for at indsætte referencer? Han kom i landsdækkende medier i 2017 med sine udtalelser om udlændinges valgret, hvorimod jeg ikke kan finde andre af hans programpunkter. Jeg synes at hans udtalelser bidrager til at samlet billede af personen.
Ad 2) Som regel er statsborgerskab en indlysende og/eller uinteressant oplysning, men det er bemærkelsesværdigt at en voksen person som har boet i Danmark fra han var under 1 år gammel, bevidst har fravalgt at søge om dansk statsborgerskab, og tilmed har skrevet et læserbrev om hvorfor han ikke vil være statsborger på nuværende tidspunkt (se artiklens kilde)
Ad 3) Er bopæl, ægteskabelig status og antallet af børn faktuelt forkert, fordi disse ting har ændret sig siden juni 2020 som kilden er fra? Hvis ja, kan det løses ved at datere oplysningerne til 2020, medmindre du kan henvise til en nyere/bedre kilde.
I øvrigt har ikke nogen speciel forbindelse til KnudW, og det er lettest at I kommunikerer direkte fremfor at jeg skal viderebringe beskeder fra dig til ham. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 23. mar. 2023, 15:51 (CET)[svar]
Suk. Jeg mener absolut, at det der er tilbage af min oprindelige tekst, er helt neutralt. Jeg tillader mig at fastholde, at det er dine bidrag ikke. Det er nogle aparte punkter, du vælger at fremhæve, for at "give et samlet billede af personen", som du kalder det. Jeg stopper her. Det kan være, jeg vender tilbage, når der en dag er frisk(ere) kildemateriale i medierne. FilosofiaNielsen (diskussion) 23. mar. 2023, 17:08 (CET)[svar]



Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, FilosofiaNielsen! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen KnudW (diskussion) 22. mar. 2023, 13:31 (CET)[svar]