Brugerdiskussion:NFBCAP

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, NFBCAP! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Medic (diskussion) 4. maj 2021, 13:51 (CEST)[svar]

Om "arbejdsro"[rediger kildetekst]

Hejsa, og velkommen til. Lad mig lægge ud med at sige tak for din mail, og at følge det op med at beklage, at din "velkomst" her på Wikipedia blev et slettet bidrag. Desværre var sletningen et udslag af, at teksten ikke levede op til de regler og normer, der findes for dansk Wikipedia. Dét er der som sådan ingen forventning om, at du som ny bruger har fuldstændigt styr på inden du begynder at redigere; de fleste af os garvede Wikipedianere har lært ved trial-and-error, så du er i godt selskab :-) For at gøre det lidt lettere for dig fremover har jeg givet dig standardvelkomsten i boksen herover, hvor du finder mange links til de mest nyttige sider om regler og normer. Det kan godt betale sig at investere nogle minutter i at kigge siderne igennem, så du løber ind i færre problemer fremover.
I forhold til den konkrete tekst, så er dit arbejde ikke helt spildt, selv om artiklen i sin nuværende form ikke kan inkluderes i dansk Wikipedia (netop fordi den ikke er dansk). Jeg har tilladt mig at oprette dig en sandkasse, hvor jeg har indsat den slettede tekst. Rigtigt mange skribenter på Wikipedia har sådanne sandkasser, hvor man uforstyrret kan arbejde med artikler, indtil de er klar til upload blandt Wikipedias øvrige artikler. En anden mulighed for arbejdsro er at indsætte skabelonen {{ibrug}} øverst på en artikel, du er igang med en større redigering på. Almindeligvis forventes det at skabelonen kun bruges mens der pågår aktivt arbejde på artiklen, så det ses helst at den fjernes igen inden for et par dage eller så, men som regel vil dén skabelon kunne købe dig relativ fred indtil du er færdig med dit arbejde. Endelig vil jeg tillade mig at pege på muligheden for at bruge enten vores nybegynderforum eller mentorordningen, hvor spørgsmål er særligt velkomne. Jeg håber, noget af ovenstående hjælper i dit videre arbejde. Spørg endelig, hvis du løber ind i problemer - og god arbejdslyst! Med venlig hilsen, --Medic (diskussion) 4. maj 2021, 13:51 (CEST)[svar]

Lige et hurtigt indspark: Vær obs på Wikipedia:Kriterier for artikler - Jeg er ikke umiddelbart overbevist at den overholder kriterierne for artikler, da foreningen er meget ny og jeg kan ikke finde de store neutrale 3. parts-kilder til denne. Mvh KnudW (diskussion) 4. maj 2021, 14:09 (CEST)[svar]