Brugerdiskussion:OleT/Arkiv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:OleT.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.


Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, OleT! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 30. aug 2011, 02:08 (CEST)

Hej OleT. Jeg har tilladt mig at svare her på din egen brugerside, for at du lettere kan finde vore diskussioner fremover. Selvfølgelig vil jeg gerne være din mentor; jeg er beæret over at du spørger. Jeg har startet med at kigge lidt på den side, du selv foreslog; umiddelbart ser du ud til at være godt på vej allerede. Dog er der en enkelt ting, der slår mig ved gennemlæsning af dit eget udkast - Du referer til samme hjemmeside både som specifik reference (med <ref></ref>) og under "eksterne henvisninger". Normal praksis er at gøre enten det ene eller det andet. Personligt foretrækker jeg bestemt at bruge de specifikke referencer, for præcisionens skyld.
Er det den slags, du har brug for at vide, eller er der andet du går og brydes med? Spørg endelig! Hvis du stiller spørgsmålet her på siden skal jeg nok fange det - på den måde får du også dine svar samlet samme sted. God fornøjelse! --Medic (Lindblad) 4. sep 2011, 22:17 (CEST)

Det var precis sådan tip som brug af <ref></ref> og "eksterne henvisninger" jeg har brug for. Jeg vil straks rette links under "eksterne henvisninger", og snarest opdatere den oprindelige side. Herefter kan jeg jo så pasende gå igang med min første nye artikel. --/Ole 4. sep 2011, 22:47 (CEST)

Fint. Glæder mig til at se dit arbejde. Et trick jeg selv har lært meget af er at holde øje med de artikler, jeg har redigeret, for at se hvilke ændringer andre skribenter laver i dem efter jeg har afsluttet arbejdet. På den måde fanger man mange småting, som man aldrig tænker på at spørge om. Hygge, --Medic (Lindblad) 5. sep 2011, 10:15 (CEST)

Billeder[rediger kildetekst]

Hej Medic. Artikler ser jo bedst ud hvis der er nogle billeder, men jeg er bliver i tvivl om der er alle billeder der findes på http://commons.wikimedia.org man må bruge på dawiki, jeg ved at billeder fra enwiki ikke må bruges på dawiki, men er i tvivl om commons er ok. --Ole 24. sep 2011, 13:15 (CEST)

Jeg svarer lige for Medic. Billeder, der ligger på Commons, må gerne bruges her. Det må billeder fra engelsk Wikipedia også, hvis det ikke er fair use, men så skal det bare lægges over på dansk Wikipedia eller på Commons, før det kan bruges. Til en anden gang, bør du spørge på en anden brugers brugerdiskussion eller på Nybegynderforummet. Du kan ikke forvente, at nogen ser et spørgsmål her :-).
- Sarrus (db) d. 24. sep 2011, 13:46 (CEST)

Hej OleT! Jeg kan se, at du er begyndt at arbejde på Monaco. I den anledning vil jeg henlede din opmærksomhed på [1], der giver en god vejledning i strukturering af landeartikler. --Hockeyindustrien 10. sep 2011, 14:20 (CEST)

Tak for info - jeg kan se at jeg skal have byttet om på et par afsnit. Nu jeg var inde på Verdenslande så skrev jeg mig lige på listen over aktive deltagere i projektet, da jeg hvist kommer til at bruge en del tid på det. --Ole 10. sep 2011, 23:30 (CEST)

Nyheder for oktober 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for november 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2012[rediger kildetekst]